Gå til forside

15. DECEMBER, 2016

ET ÆGTE STYKKE HÅNDVÆRK. NIKE TECH CRAFT 2.0

Afdæmpet look, men fulde af teknologi og håndværk. Vi er glade for, at kunne byde velkommen til Tech Craft 2.0-kollektionen på SPORTMASTER.dk. Kom tættere på støvlerne her og shop dem online netop nu med GRATISiD.

Længe ventet - men endelig er Tech Craft-kollektionen fra Nike, at finde på SPORTMASTER.dk. En kollektion der på tværs af alle fire siloer af Nike fodboldstøvler - MercurialMagistaTiempo og Hypervenom - er konstrueret i Alegria-læder. Og det er ikke så ringe endda skulle vi hilse og sige...

Til dig der undrer dig over hvad Alegria-læder egentlig er for en størrelse kan det meget kort beskrives; det er absolut det lækreste lædermateriale fra Nike der findes! Typen af læder kommer fra kænguruen og adskiller sig markant fra andre typer læderstøvler ved, at være tyndere end "normen" hvorfor at man på f.eks Mercurial-modellerne ikke går på kompromis med mange af de letvægstelementer, som har gjort støvlen så ikonisk, som det er tilfældet.

Tech Craft 2.0-kollektionen indeholder ligeså en Hypervenom Phantom II med en overdel i Alegria-læder. En model hvor der, såvel som på de andre modeller, selvfølgelig ikke er givet afkald på hverken ACC-teknologi - og ej heller på den velkendte NikeSkin-overdel der har gjort Hypervenom-modellen så populær som det er tilfældet.

Phantom II Tech Craft 2.0 er selvfølgelig stadig med DynamicFit Collar hvorfor, at du får samme fornemmelse ift. lockdown fit som i de traditionelle topmodeller - bare med ekstra lækkerhed...

Kollektion af støvler med Alegria-læder har selvfølgelig også fundet vej til en af de mere "klassiske" modeller i Nikes støvlekabinet. Her taler vi selvfølgelig om Tiempo'en, som i sin normale, udgave nok er den af de fire modeller der afviger mindst når Tech Craft 2.0 og den normale Tiempo VI sammenlignes.

Er du også blevet småforelsket i Tech Craft-kollektionen fra Nike? Shop dem med GRATISiD lige her!

Det afholder os dog ikke fra, at kunne rose Tech Craft-udgaven til skyerne. Det uhyggeligt bløde kængurulæder sørger, sammen med K-Fuse teknologien og det inkorperede skelet i selve overdelen for, at lockdown-effekten er optimal - og ikke mindst den fastintegrerede pløs, som medvirker til at du ikke har unødige gener når støvlen er i brug. Du skal bare tænke på, at performe dit bedste!

Sidst, men ikke mindst er også Magista-siloen under loop i Tech Craft 2.0-kollektionen hvor vi har valgt, at tage et kig på Low-Cut modellen Magista Opus II. Faktisk af den årsag, at vi mener det er her hvor Alegria-læderet kommer bedste til sin ret i forhold til optimeret komfort og pasform - og samtidigt ikke går på kompromis med eksisterende teknologier.

Obra II, som jo er konstrueret i Flyknit, har nemlig i Tech Craft 2.0-udgaven bare en "belægning", så at sige, ovenpå Flyknit-materialet. Det er nemlig IKKE tilfældet i Opus'en hvorfor, at du får en langt mere dedikeret læderstøvle som virkelig er værd, at få prøvet af - hvis du ikke allerede nu har fået gjort det...

Vi er glade for, at kunne introducerer jer til Tech Craft 2.0-kollektionen fra Nike - og kan i allerhøjeste grad kun give vores varmeste anbefalinger med herfra på tværs af hver af de fire siloer. Du kan selvfølgelig shoppe kollektionen lige her med GRATISiD - og husk, at du kan bestille julegaver helt frem til d. 22. december på SPORTMASTER.dk og få dem leveret inden jul. Følg med på vores sociale medier for mere dagligt fodboldlir på både Facebook, Instagram og Snapchat @vildmedfodbold.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo