Pris

ranges from 225 to 2450

kr. —
kr.

Farve

Vælg butik og se udvalget

Sortér efter:

Nike Mercurial - De revolutionerende fodboldstøvler

Nike Mercurial kollektionen har revolutioneret fodboldstøvleverden på fødderne af de største stjerner som Ronaldo, Zlatan og Cristiano Ronaldo. Vi blev introduceret til den første Mercurial model i 1998 og lige siden har fodboldstøvlerne skilt sig ud på banen og flyttet grænserne for performance og design. Igennem hele perioden har fart været et nøgleord i udarbejdelse af Mercurial siloen. Dette har resulteret i verdensberømt kollektion af modeller, hvor knopsystem og strømlinet design gør støvlerne til mange fodboldspilleres foretrukne våben, når der skal konkurreres på hurtighed.

Nike Mercurial // OVERDEL

Topmodellen Nike Mercurial Superfly er udstyret med en Flyknit overdel som integrere områder med højt niveau af åndbarhed, fleksibilitet og støtte, som er med til at give en sublim støvle. Den teksturerede Flyknit overdel kombinerer tre teknologier - Flyknit, NikeSkin og All Conditions Control (ACC), som er med til at bringe foden tættere på bolden og give et optimal touch uanset om du spiller under tørre eller våde forhold. Den revolutionære Flyknit overdelskonstruktion med Flywire-kabler er med til at giver en fuldstændig unik pasform. Overdelen på de andre Mercurial modeller, er lavet med andre materialer ud fra samme design.

Nike Mercurial // KNOPSYSTEM

Mercurial Støvlerne fås i flere forskellige modeller til flere forskellige underlag, så du altid kan få et par Nike fodboldstøvler, der passer til dit behov. Dette gælder blandt andet AG modellen, som er specielt lavet til brug på kunstgræsbaner. FG Modellen som er det klassiske knopsystem vi kender, til almindelige græsbaner. Skal du bruge lidt længere knopper til bløde underlag, kan du naturligvis også få Mercurial med SG knopsystem. Derudover fås Mercurial også som fodboldsko til indendørs brug og til spil på grusbaner.

Nike Mercurial // SPILLERE

Rundt omkring i verden har verdensstjerner taget Mercurial støvlen til sig med stor begejstring. Verdensstjerner som blandt andet Eden Hazard, Arturo Vidal, Alexis Sanchez, og Kevin De Bruyne spiller til dagligt i denne lækre letvægtsstøvle, som med sine moderne teknologier er garant for en støvle af højeste kvalitet. Fælles kendetegnende for stjernerne der benytter Mercurial, er  at de alle sammen ligger længere fremme på banen, og laver afgørende aktioner på den sidste tredjedel. Med de moderne letvægts Mercurial støvler, er spillerne garanteret fart, som er en åbenlys forudsætning for at være kampafgørende i moderne fodbold. Alt i alt er Mercurial støvlen et ideelt valg til offensivspilleren, som ikke går på kompromis med fart og vægt.

Nike Mercurial // PRISNIVEAU

Nike Mercurial fodboldstøvlerne findes i flere forskellige modeller og prisniveauer. Topmodellerne er Mercurial Superfly og Mercurial Vapor, som fås i flere forskellige farve designs. Mercurial Veloce II er for den, som ønsker samme design som topmodellerne, men til en billigere pris. Sidst men ikke mindst fås også Mercurial Victory støvlen, som er den billigste model, der anbefales til personer på begynder niveau. Alle modeller fås både til børn og voksne.