Hvad leder du efter?

 

 

LØB

 

ASICS GEL-NIMBUS 21

 

NIKE VOMERO 14

 

 

 

 

Copenhagen Marathon har 40 års jubilæum i år og søndag den 19. maj 2019 bliver tusindvis af forventningsfulde løbere sendt på gaderne i København, når de skal tilbagelægge de 42,195 kilometer. I den anledning har SPORTMASTER indgået et samarbejde med Copenhagen Marathon og som en del af samarbejdet forvandler vi Rømers Corner til en løbeskole, hvor Anders Rømer blandt andet laver forberedende løbeprogrammer & giver gode løbetips.

Så drømmer du om at løbe et maraton? Så er det i 2019, du skal gøre det!

SE MERE HER

 

 

POPULÆRE KATEGORIER

LØBESKO

Til mænd

LØBESKO

Til kvinder

løbejakker

LØBE T-SHIRTS

LØBETIGHTS

LØBETRØJER

SPORTS-BH

LØBEUDSTYR

 

 

 

 

KOM IGANG Med TRAIL-LØB

Trail-løb er en løbeform, der giver dig muligheden for at prøve grænser af og lade naturens forhindringer og terræn give dig nye udfordringer. I trail-løb er der ikke samme fokus på løbestil, da løb i et varieret terræn giver dig et langt mere varieret løbemønster og ikke har de samme ensidige bevægelser som du f.eks. har i løb på stier og asfalt. Den største forskel på en trailsko og en almindelig løbesko er udformningen af skoens ydersål. Når du løber i et ujævnt terræn, er det en fordel at skoene har et godt greb i underlaget, da det mindsker risikoen for at vride om.

SHOP HER

 

 

Master LØBETØJ

Master er et dansk brand som er udviklet og designet af SPORTMASTER selv, hvor vi, med vores snart 40 års lange erfaring inden for sportstøj, har lagt maksimalt fokus på gode detaljer, høj funktionalitet og behagelig komfort. På denne måde kan du performe maksimalt, når du dyrker sport. I og med at brandet er designet, produceret og kun sælges hos SPORTMASTER, kan Master sportstøjet fås i høj kvalitet uden at prisen bliver uoverskuelig.

SHOP HER

 

 

nike running

ZOOM

HØJ STØDARBSOBERING TIL HURTIGT LØB

REACT

FREMAD MED EN BLØD OG FJEDRENDE SÅL

FREE

LØB MED EN NATURLIG FLEKSIBILITET

 

 

 

 

LØBESKO FRA ADIDAS

 

 

SHOP LØBESKO EFTER DIN LØBESTIL

TIL NEUTRAL
 

SHOP HER

TIL PRONATION
 

SHOP HER

TIL NATURAL RUN
 

SHOP HER