Hvad leder du efter?

LØB

INTET STOPPER LØBETUREN

NIKE 'UTILITY' PACK

LYS OP I MØRKET

ASICS LITESHOW

SPORTMASTER PRÆSENTERER
'RØMERS CORNER'

Vi har allieret os med en af Danmarks største løbepersonligheder, Anders Rømer, der i Rømers Corner vil guide dig igennem tests, løbetræning, løbegear og meget mere.

Anders Rømer er 33 år gammel, passioneret løber og en af de 4 medstiftere af Danmarks største løbefællesskab Nbro Running, der i dag har mere end 8.000 medlemmer. Anders kommer oprindeligt fra Aarhus, men bor i dag i København, hvor han til dagligt arbejder som psykolog. Derudover er Anders DJ og har deltaget i et utal af løb, heriblandt 19 maratoner!

SE MERE HER

 

POPULÆRE KATEGORIER

LØBESKO

Til mænd

LØBESKO

Til kvinder

løbejakker

løbe t-shirts

LØBETIGHTS

LØBETRØJER

SPORTS-BH

LØBEUDSTYR

VINTERLØB MED ASICS

KOM IGANG Med TRAIL-LØB

Trail-løb er en løbeform, der giver dig muligheden for at prøve grænser af og lade naturens forhindringer og terræn give dig nye udfordringer. I trail-løb er der ikke samme fokus på løbestil, da løb i et varieret terræn giver dig et langt mere varieret løbemønster og ikke har de samme ensidige bevægelser som du f.eks. har i løb på stier og asfalt. Den største forskel på en trailsko og en almindelig løbesko er udformningen af skoens ydersål. Når du løber i et ujævnt terræn, er det en fordel at skoene har et godt greb i underlaget, da det mindsker risikoen for at vride om.

SHOP HER

Master LØBETØJ

Master er et dansk brand som er udviklet og designet af SPORTMASTER selv, hvor vi, med vores snart 40 års lange erfaring inden for sportstøj, har lagt maksimalt fokus på gode detaljer, høj funktionalitet og behagelig komfort. På denne måde kan du performe maksimalt, når du dyrker sport. I og med at brandet er designet, produceret og kun sælges hos SPORTMASTER, kan Master sportstøjet fås i høj kvalitet uden at prisen bliver uoverskuelig.

SHOP HER

nike running

ZOOM

HØJ STØDARBSOBERING TIL HURTIGT LØB

REACT

FREMAD MED EN BLØD OG FJEDRENDE SÅL

FREE

LØB MED EN NATURLIG FLEKSIBILITET

NYHEDER FRA ADIDAS

SHOP LØBESKO EFTER DIN LØBESTIL

TIL NEUTRAL
 

SHOP HER

TIL PRONATION
 

SHOP HER

TIL NATURAL RUN
 

SHOP HER