Vi sidder klar til at hjælpe
Ring til os på 43 28 72 27
Tilfredshedsgaranti
test dine sportssko i 30 dage

Pris

ranges from 140 to 499

kr. —
kr.

Farve

Vælg butik og se udvalget

Sortér efter:

Stort udvalg af badetøj til mænd

Stort udvalg af badetøj til mænd hos SPORTMASTER

Her hos SPORTMASTER finder du et stort og lækkert udvalg af badetøj til mænd. Vi har udvalgt de bedste badebukser fra mærker som Arena, Billabong, Hummel, Speedo og mange flere. Vores brede udvalg består af både badebukser til afslappende svømning, men også af de stramme Speedos og Arena som vil øge din svømmepræstation betragteligt. Badebukser fra Speedo og Arena bruges af elitesvømmere verden over, så hvis du tager din svømning seriøst må du besidde et par fra disse mærker. De løse badebukser findes i et stort sortiment med mange forskellige farver, og også varierende længder. Skulle du ønske at købe yderligere badetøj til at færdiggøre outfittet, så har vi hos SPORTMASTER også et stort udvalg af svømmebriller og badesandaler. Dermed vil du se endnu skarpere ud i svømmehallen, poolen, eller stranden.

Skulle det ske at du fortryder dit køb, så giver SPORTMASTER dig altid 30 dages returret både online eller i vores over 100 fysiske butikker i hele landet. Vi har desuden E-mærket som gør at du trygt kan handle hos os.

Sportssvømmetøj – Badetøj til en billig sport

Svømning er en fantastisk sport at dyrke. I dag bliver der dyrket mere motion end nogensinde før, og i forhold til andre sport såsom løb, er svømning en rigtig god form for sport. I svømning belastes leddene ikke på grund af vægtløsheden i vandet, men du bruger stadig hele kroppen, og kan derfor komme i super form af svømning. Svømning er samtidig ikke nogen dyr fornøjelse da den ikke kræver meget andet end et par badebukser. Disse badebukser skal dog så også være komfortable og lækre, og det finder du helt sikkert her hos SPORTMASTER. Ved elitesvømning bliver konkurrencerne ofte afgjort af marginalerne, og her kan det rette badetøj spille en afgørende rolle. Dermed er en investering i kvalitetsbadetøj godt givet ud.