Pris

ranges from 200 to 600

kr. —
kr.

Farve

Vælg butik og se udvalget

Sortér efter:

Populære i denne kategori

STORT UDVALG AF REGNTØJ TIL BØRN

Med det notorisk omskiftelige danske vejr er det vigtigt, at man er godt klædt på til alle årstider. Dette gælder særligt for børnene, der fortjener det bedste overtøj, når de leger udenfor i børnehaven, i skolen og på legepladsen.

FIND REGNTØJET HOS SPORTMASTER

Hos SPORTMASTER kan du shoppe løs blandt vores store sortiment af regntøj, som beskytter dit barn mod regnens dråber. Vi har regntøj til børn mellem 0-16 år i alle regnbuens farver. Uanset om du er på udkig efter regnsæt, regnbukser eller regnjakker, så har vi det i flere forskellige størrelser og designs - både med og uden seler.

Blandt vores mange populære mærker fra ind- og udland kan du i vores webshop købe regntøj fra kendte regntøjsmærker som Reima og Hummel, der begge er blandt de mest fremsynede producenter af regntøj til børn.

REGNTØJ UDEN FARLIGE KEMISKE STOFFER

Regntøj til børn skal være lavet af et holdbart og stærkt materiale, så der er plads til at boltre sig. Alt regntøjet i vores webshop er af den grund slidstærkt og i høj kvalitet. Det er uden skadelige flourstoffer og PVC, samt andre farlige kemiske stoffer. Hermed kan dit barn lege frit og uden bekymringer om kløe, fugt og andre irritationer.

TIL BØRN I ALLE ALDRE

Hos SPORTMASTER kan du købe regntøj til børn i alle aldre. For at gøre dit køb nemmere og mere overskueligt har vi sorteret vores tøj - og dermed også regntøj - til børn i tre størrelseskategorier. Er dit barn mellem 0-4 år, kan du med fordel gå på opdagelse i vores BABY-kategori, hvor du finder regntøj til de mindste børn. Har du en dreng eller pige mellem 4-8 år anbefaler vi, at du tager et kig på vores KIDS-side. Er dit barn mellem 8-16 år, er vores JUNIOR-kategori det rigtige sted at lede efter regntøj.

EFFEKTIVT BESKYTTENDE MOD VIND OG VAND

Med det rigtige regntøj behøver du og dit barn ikke at være urolig for, om det regner udenfor. Når regntøjet er vandtæt og beskytter mod vind og kulde, kan dit barn lege frit og uden bekymringer - og det fortjener alle børn. Når regntøjet så ovenikøbet er komfortabelt at have på og til at ånde i, får dit barn fuld og naturlig bevægelsesfrihed. Vores regntøj til børn på SPORTMASTER.dk besidder alle disse faktorer, og derfor kan du trygt klikke videre på vores side.

FÅ UNIKKE TILBUD PÅ REGNTØJ

Som medlem af Klub SPORTMASTER er der penge at spare på regntøj til børn. Vi har nemlig altid gode tilbud på tøj og sko til børn i alle aldersgrupper. Det er gratis og nemt at blive medlem af Klub SPORTMASTER - og her er der fyldt med medlemsfordele.