Pris

ranges from 300 to 2400

kr. —
kr.

Farve

Vælg butik og se udvalget

Sortér efter:

Nike Magista fodboldstøvler – Playmakerens innovative våben

Nike Magista fodboldstøvlerne fra Nike blev introduceret med ordene “fodbold vil aldrig blive det same igen”, hvilket understreger hvor innovativ en fodboldstøvle, der er tale om. På SPORTMASTER.dk finder du et stort udvalg af Nike Magista fodboldstøvler til både børn og voksne.

Magista fodboldstøvler er udviklet til den kreative fodboldspiller, der har fokus boldkontrol og afleveringer, der elegant dikterer spillets tempo.

For at skabe en unik boldkontrol har Nike nytænkt fodboldstøvlens materiale, udseende og opbygning. Når det kommer til materialer er den populære Flyknit teknologi anvendt på topmodellen Magista Obra, der ligeledes er udstyret med en krave, der giver modellen et ikonisk look, der har drejet hovederne på fodboldspillere og fans verden over.

Nike Magista fodboldstøvlerne kendetegnes ved at sidde fantastisk godt på fødderne og give en unik boldkontrol. Dette har blandt andet fået stjerner som Mario Götze, Andres Iniesta og danske Christian Eriksen til at blive en del af den hurtigt voksende Magista-familie, og selvom støvlen i høj grad er tiltænkt oplæggerens rolle, har den, i rigtig mange tilfælde, allerede har skrevet sig ind i fodboldhistorien med afgørende scoringer.

Støvlerne fås med en række forskellige knopsystemer, der tilegner sig de forskellige underlag. Dette betyder at du kan finde et par Nike Magista fodboldstøvler, der passer til dig, uanset om du spiller på almindelig græs, kunstgræs, våde baner eller om du ønsker at dominere gaden med dine mål og tricks.

Nike Magista Obra, Opus, Orden og Onda?

Nike Magista fodboldstøvlerne produceres i flere forskellige modeller. Topmodellen hedder Obra og er udstyret med den ikoniske krave, der må anses som et af de mest innovative tiltag i årevis, når det kommer til fodboldstøvler. Dernest kommer Magista Opus, der også er anvendt af et hav af forskellige spillere på allerhøjeste niveau. Som prisvenlige findes Orden og Onda, der begge tilbyder samme look, men i andre prisvenlige og slidstærke materialer. Du kan læse mere om de enkelte Magista fodboldstøvle på selve produktet og er du i tvivl, er du mere end velkommen til at tage fat i vores kundeservice eller spørge i den lokale SPORTMASTER butik.