Pris

ranges from 325 to 2450

kr. —
kr.

Farve

Vælg butik og se udvalget

Sortér efter:

Nike Hypervenom fodboldstøvler – A new breath of attack

Er du på jagt efter en giftig fodboldstøvle, der er konstrueret til angribere, men er i topklasse uanset hvilken position du spiller? Så er Nike Hypervenom et oplagt valg. De anvendes af stjerner som Neymar, Rooney og Lewandowski og giver et unikt touch på bolden samtidigt med at støvlen er udstyret med en stor sparkeflade, hvilket gør den ideal til angribere. Nike Hypervenom fodboldstøvlerne har fået en masse opmærksomhed siden lanceringen, da støvlerne adskiller sig en del fra de øvrige modeller, når det kommer til materialer og udseende. Der er ingen tvivl om at Nike har arbejdet på at udvikle en fodboldstøvle, der henvender sig til angribere og i den forbindelse er det lykkedes at give støvlen et udtryksfuldt design, der understreges af dødningehovedet, der har prydet støvlerne siden lanceringen. Der er dog ingen tvivl om at det er støvlens gode kombination af touch, kontrol og speed, der gør den dødbringende foran mål.

Overdelen på Nike Hypervenom er lavet i ét stykke og består af NikeSkin, der tilpasser sig til din fod og derfor kan anbefales til spillere med både brede og smalle fødder. Materialet giver en barfodet fornemmelse, samtidigt med at der skabes friktion mellem overdelen og bolden, hvilket forbedrer boldfølingen og gør dig giftig foran mål.

Du kan finde et stort udvalg af Nike Hypervenom fodboldstøvler til både børn og voksne på SPORTMASTER.dk Vi har altid Nike Hypervenom på lager med en masse forskellige knopsystemer, så du kan få dem både som fodboldstøvler til græs og kunstgræs, indendørssko og grusbanestøvler.