Vi sidder klar til at hjælpe
Ring til os på 43 28 72 27
Tilfredshedsgaranti
test dine sportssko i 30 dage

Pris

ranges from 250 to 1900

kr. —
kr.

Vælg butik og se udvalget

Sortér efter:

Nike Tiempo – Komfort og touch

I mere end 20 år har Nike forkælet fodboldspillere med læderstøvler fra Tiempo-serien, af allerhøjeste kvalitet. Tiempo modellen er designet med touch, komfort og præcision i fokus, som er designet til spilleren der sætter angrebene i gang. Selvom Tiempo er en klassisk fodboldstøvle skal man ikke tage fejl af den. Den er spækket med moderne teknologier, der kredser om egenskaber som touch, fit, style og traxion. Tilbage i 2006, da brasilianske Ronaldinho var på sit højeste, valgte Nike at give et storslået comeback til Tiempo kollektionen. Comebacket bestod af en helt særlig Nike Tiempo Legend fodboldstøvle, der var hvid og med Nike logo i guld, som Ronaldinho bar under Champions League finalen i 2006.

Nike Tiempo // OVERDEL

Overdelen er lavet af kænguru skind, hvilket er medvirkende til at disse fodboldstøvler også altid bliver omtalt som nogle af de mest komfortable. De nyeste Tiempo Modeller fremstillet med Nike’s ACC (All Conditions Control) teknologier, som sammen med kænguru skindet er med til at give en suveræn komfort støvle, der kan bruges i al slags vejr. Tiempo modellen er samtidig kendetegnet ved at være udstyret med en pløs,  som med tiden også er blevet moderniseret og blevet inkorporeret i seneste Tiempo modeller.

Nike Tiempo // KNOPSYSTEM

Tiempo kan fås med knopsystemer til alt slags underlag. Dette gælder blandt andet AG modellen, som er specielt lavet til brug på kunstgræsbaner. FG Modellen som er det klassiske knopsystem vi kender, til almindelige græsbaner. Skal du bruge lidt længere knopper til bløde underlag, kan du naturligvis også få Tiempo med SG knopsystem. Derudover fås Tiempo også som fodboldsko til indendørs brug og til spil på grusbaner.

Nike Tiempo // SPILLERE

Rundt omkring i verden har verdensstjerner taget Tiempo støvlen til sig med stor glæde. Spillere som Jerome Boateng, Sergio Ramos, Gerard Pique og Andrea Pirlo benytter til dagligt denne sublime komfort læderstøvle,  som gennem historien altid har været garant for at levere fodboldstøvler af højeste kvalitet.  Fælles kendetegnende for stjernerne er, at de alle sammen ligger længere tilbage på banen, og sætter angrebene i gang.  Med Tiempo’s høje niveau af touch og præcision, er denne støvle et ideelt valg for spilleren som ligger længere tilbage og forkæler de offensive spillere med lækre afleveringer.

Nike Tiempo // PRISNIVEAU

Nike Tiempo fodboldstøvlerne findes i flere forskellige prisniveauer. Topmodellen er Tiempo Legend V, som fås i flere forskellige farve designs. Tiempo Legacy er for den, som ønsker samme design som Tiempo Legend V, men til en billigere pris. Sidst men ikke mindst fås også Tiempo Genio, som er den billigste model, der anbefales til personer på begynder niveau. Alle modeller fås både til børn og voksne.