Gå til forside

27. SEPTEMBER, 2016

NIKE GØR KLAR TIL EFTERÅRET OG LANCERER FLOODLIGHTS PACK

Når dagene bliver kortere og banens synlighed bliver mindre og mindre skal der noget andet til, at lyse banerne op. Med inspiration fra projektørlysenes skær introducerer Nike deres efterårskollektion Floodlights Pack med farveopdateringer på alle fire siloer. Læs mere her!

Den amerikanske sportsgigant har bestemt ikke ligget på den lade side over sommeren og sensommeren, som først og fremmest kickstartedes med Spark Brillance Pack ved EM-slutrunden. Siden fulgte den klassiske sorte kollektion Pitch Dark og senest Elite Pack, som kun fik lov at ses på fødderne af 11 udvalgte spillere i Nikes fold af verdensstjerner.

Se hele vores store udvalg af Nike fodboldstøvler online på SPORTMASTER.dk!

Dermed bliver det første gang siden EM-slutrunden at vi kommer til, at se et gennemgående farveskift på tværs af alle Nikes siloer - og som ligeså får "On-Pitch" support på flere end bare 11 af Nikes "chosen ones". 

Det bliver iført Nikes seneste kollektion af støvler, som har fået navnet Floodlights Pack. Floodlights betyder, direkte oversat, projektørlys og der er selvfølgelig mening med galskaben i forhold til hvorfor kollektionen lige præcis har fået det navn og de farver de har.

I takt med, at dagene bliver kortere og synligheden på banen bliver mindre og mindre jo længere vi kommer hen i efteråret skal de nye MagistaHypervenomTiempo og Mercurial fodboldstøvler i projektørlysenes skær være med til, at lyse banerne op - selv på de mørke og kolde efterårsaftener.

Om du er mest til de grønne Magista, lilla Mercurial, blå Tiempo eller Hypervenom-modellerne i rød og lilla så lander hele Floodlights Pack online på SPORTMASTER.dk og i udvalgte butikker d. 06.10.16. Du kan heldigvis nå, at blive inspireret inden støvlerne kommer i salg eftersom, at de respektive siloers store profiler som f.eks Mario Götze, Cristiano Ronaldo, Jerome Boateng og Robert Lewandowski tager støvlerne i brug til weekendens kampe i deres respektive ligaer. Vi glæder os allerede som små børn...

Hvilken af modellerne i Floodlights Pack er du umiddelbart mest til? Lad os høre din mening om kollektionen på vores sociale medier hvor du finder os på både Facebook, Instagram og Snapchat @vildmedfodbold. Og husk, at støvlerne lander d. 06.10.16 på SPORTMASTER.dk hvor de selvfølgelig bliver tilgængelige med GRATISiD på HELE sortimentet.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo