Søg i over 11.000 produkter..

december 2020

 

6 julegaveidéer til ham

Så skal der jules! Hjerternes fest er over os, og det er jo intet mindre end en fantastisk anledning til både at sprede kærlighed og være i gavehumør. Julestemningen bliver jo lige lidt skønnere af de gaver, så her giver vi dig 6 gode bud på julegaver til manden. Så kan han gå og glæde sig til den 24. december - og måske er det endda en sporty gave, som kan få ham til at finde formen igen efter en god omgang julekonfekt, flæskesteg og brune kartofler.

1

Peak Performance Frost Down jakke

Den populære Frost Down-jakke fra Peak Performance er altid klar til at sikre dig en varm og komfortabel vinter. Jakkens andedun får årstidens faldende temperatur til ikke at være en udfordring, og den vandafvisende overflade sikrer, at regnens narrestreger ikke bliver problematiske. Jakken har også en dejlig justerbar hætte, der giver ekstra beskyttelse. Det bliver en af de der julegaver, som fylder lidt ekstra under træet.

Fås i flere farver

Fra 2.100,-

Shop nu

 

2

Nike Air Zoom Pegasus 37

Tænk, hvis en julegave kunne give dig vinger. Nikes Pegasus-løbesko er ikoniske, og de kommer til at bære den heldige modtager gennem løberuterne gang på gang. Støddæmpningen er suveræn, mesh-detaljerne giver skøn ventilation til fødderne, og den lave vægt gør dig flyvende. Man kommer op i et tempo, man ikke har prøvet før, og det er da netop en julegave, der vil frem i livet.

Fås i flere farver

Fra 980,-

Shop nu

 

3

Nike Sportswear Swoosh sæt

Dette træningssæt fra Nike kan sikre dig den sporty hverdagsstil, men det kan også være det sæt, man tager på, når man skal slå mave efter juledagenes mange fristelser. Hvis sættet ligger klar under træet den 24. december, kan man jo kaste sig i det, hvis der er lidt julegodter, efter man har danset rundt om juletræet.

4

adidas Terrex Free Hiker

Disse vandresko fra adidas er en del af adidas’ COLD.RDY-kollektion, der har til formål at sikre, at du kan overvinde kulden, hver gang du vil træne i de kolde måneder. Og sådan et par geniale vandresko ændrer i hvert fald ikke på det budskab. De er perfekte til at gå på opdagelse i, og deres BOOST-mellemsål giver dem en unik støddæmpning, der sikrer en skøn komfort. Perfekte til vandreture og hverdag – og passer lige under juletræet.

1.600,-Shop nu

 

5

Strømper og boxershorts

Man kan altid grine lidt af, at det kan være, at pakken under træet indeholder strømper eller underbukser. Men det er altså noget, enhver mand altid har brug for, så det er ikke til at kimse ad! Disse strømper fra Hummel og underbukser fra Nike gør hverdagen lidt nemmere og mere komfortabel. Materialet er blødt, og looket er stilrent.

Strømper (3-pak)

50,-

Shop nu
  

Boxershorts

fra 200,-

Shop nu

 

6

The North Face Base Camp Duffle (small)

Kender du nogen, der har brug for den perfekte taske til weekendturene? Denne taske fra The North Face. Den har perfekt plads til tøj til et par dages gøren og laden, hvis du fx skal på en weekendtur til en europæisk storby eller hjem til svigerfamilien og holde juleaften. Tasken har plads til 50 liter, er skabt med vandtæt materiale og har et stort hovedrum med mesh-lomme.

Fås i flere farver

Fra 950,-

Shop nu

 

Kundeservice

Følg os

VILD MED SPORT

VILD MED FODBOLD

e-mærket

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere: