Gå til forside

Julegaveidéer til ham

Juletiden er kommet, og det betyder selvfølgelig, at juletræet skal have en masse dejlige gaver under sig. Der skal da også ligge noget til mændene i dit liv, når der er blevet danset og spist den 24. december. Hos SPORTMASTER har vi en række fantastiske sportsgaver klar. Her har du nogle gode bud til, hvad du kan lægge under juletræet til manden.

Vild med løb?

 

Selvom kulde, regn og andre gode sager forsøger at holde dig hjemme på sofaen, er det altid skønt med en løbetur, når julemaden er fordøjet. Måske et par lækre nye løbesko kan hjælpe på motivationen. Hvis der skal ligge et helt løbesæt under træet, kan du også shoppe andre løbegaver fra Nike, og med et løbeur fra Garmin på armen bliver løbeturen lidt sjovere.

 

Vild med træning?

 

Der skal trænes til den helt store guldmedalje, når julegaverne er pakket ud. Hvorfor ikke give ham nyt lækkert og komfortabelt træningstøj. Reebok er klar til at klæde ham på fra top til tå – og med en sportstaske fra adidas kan han nemt komme til og fra træning.

 

Vild med padel?

 

Padel er kommet for at blive, og der er nok en god sjat juletræer, der har et bat eller to liggende under sig denne jul. Om du er øvet eller nybegynder, kan du med sikkerhed finde et passende bat hos SPORTMASTER. Eller hvad med at gå på opdagelse i vores udvalg af padeltøj, hvor du kan finde lækkert tøj, som er perfekt til de mange svedige stunder, hvor bevægelsesfriheden også skal være i top.

 

Vild med fodbold?

 

Er manden derhjemme ordentligt klædt på til grønsværen? Med de rette fodboldgaver under juletræet, kan han glæde sig lidt mere til den nye udendørssæson begynder. Et lækkert sæt træningstøj er på sin plads, og det samme kan et par geniale fodboldstøvler være, hvis bolden skal hamres i kassen gang på gang. 

 

Holder han med en bestemt klub, ja så er en klubtrøje måske sagen?

 

Vild med outdoor?

 

Outdoor-eventyrene bliver endnu federe, når gearet er i orden. Med en fleecejakke er du sikret et ideelt mellemlag til dine vandreture, så varme og komfort ikke bliver noget problem. The North Face er også klar til at klæde dig på, mens en vandtæt vandrestøvle fra Northland også er med til at give en optimal tur ud i naturen.

 

Vild med klassikerne?

 

Du kender det nok, hvert år er der nogle gengangere på hans ønskeliste, f.eks. strømper, underbukser eller et par joggingbukser. Vi har samlet nogle af de gode klassiske julegaver, som kan bruges både til den aktive hverdag eller til afslapning, bl.a. her i juleferien.

 

 

Så skulle der gerne være styr på nogle af julegaverne til mændene i dit liv. Hvis du mangler yderligere inspiration, skal du huske, at du kan tjekke SPORTMASTER.dk for at finde et utal af lækre varer til mænd. Vi har tusindvis af mærkevarer, så du skal bare slå dig løs.

 

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo