Gå til forside

Julegaveidéer til børnene

Julen står for døren, og det er jo som bekendt børnenes fest, vi har med at gøre. Derfor skal det være en rigtig hyggelig jul – og der skal selvfølgelig også ligge nogle skønne gaver klar, når der er danset om juletræet. Her har du nogle gode bud til, hvad du kan lægge under juletræet til ungerne.

Vild med gymnastik og dans?

 

Er dans og gymnastik bare sagen? Hvad er så bedre end lidt træningstøj netop hertil. F.eks. et par lækre tights, som giver skøn mulighed for fri bevægelse, så man ikke behøver skrue ned for de fede moves.

 

Vild med fodbold?

 

Hos SPORTMASTER har vi et utal af fodboldtrøjer fra alle de største klubber i verden, og det er et sikkert julegavehit til den fodboldinteresseret. Du kan blandt andet glæde den fodboldglade Barca fan med en klubtrøje og en matchende Barcelona-fodbold. Spiller barnet selv fodbold, ja så er nyt fodboldgear helt sikkert også et hit juleaften, f.eks. et par nye fodboldstøvler, en fodbold eller et nyt træningssæt.

 

Vild med indendørssport?

 

De kolde vintermåneder byder på en masse indendørssport. Har ungerne tøjet til det? Ellers kunne et par indendørssko være et bud på en julegave. Du kan selvfølgelig også have et sæt med t-shirt, shorts og strømper klar under træet, så der kan blive åbnet den helt sporty julegave i år.

 

Vild med skating?

 

Skal der en lidt større pakke under juletræet i år? Måske et løbehjul, så ungerne er klar til at rulle afsted til den lokale skaterparken. Fuldendt skaterlooket med lækkert streetwear fra bl.a. Vans og Nike.

 

Vild med bløde pakker?

 

Den gode stil og den suveræne komfort er lige så sikkert et hit som brun sovs på julebordet! Giv børnene nogle dejlig bløde pakker med cool tøj eller sporty sneakers til den aktive hverdag.

 

 

Så skulle der gerne være styr på nogle af julegaverne til ungerne – både nogle af de hårde og nogle af de bløde. Hvis du mangler yderligere inspiration, skal du huske, at du kan tjekke SPORTMASTER.dk for at finde et utal af lækre varer til børn i alle aldre.

 

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo