Søg i over 11.000 produkter..

december 2020

 

6 julegaveidéer til børnene

Julemagien er især stærk hos børnene. Børn landet over sidder i spænding og med julelys i øjnene og glæder sig til den 24. december. Og selvom de vel nærmest er sikret mandelgaven år efter år, skal de da have lidt mere end det. Derfor har vi her samlet 6 gode bud på nogle lækre og sporty julegaver, som ungerne kan blive glade for, når dans om juletræet er et overstået kapitel.

1

Klubtrøjen fra yndlingsholdet

Kan der ligge noget skønnere under træet end en fodboldtrøje fra ungernes yndlingshold? Her hos SPORTMASTER har vi trøjer fra den danske Superliga, mens vi selvfølgelig også har en række fodboldtrøjer fra de bedste hold i verdens største ligaer. Så det er bare med at slå sig løs, for udvalget er enormt. Og findes der egentlig en bedre tid på året til at påvirke ungerne til at holde med netop dit yndlingshold?

Fra 300,- til 550,-

Shop nu

 

2

Lifestyle fra Ellesse

Ellesse er blevet et utrolig populært brand - og smilene kommer da også frem, hvis der bliver åbnet en julegave med noget af dette lækre tøj fra det italienske mærke. Lifestyle fra Ellesse giver et cool og sporty look til hverdagen og skolegården.

Fra 200,- til 600,-

Shop nu

 

3

Astralis kamptrøje

Er dine unger også glade for de danske CS:GO-verdensstjerner fra Astralis, som gør det bedre end de fleste, når det kommer til headshots? Med denne spillertrøje fra Hummel kan man vise verden, at man holder med de danske drenge. Og man kan selvfølgelig også sidde derhjemme og vinde den ene runde efter den anden, mens man har en fuldstændig genial trøje på. Suveræn julegave til gameren!

450,-Shop nu

 

4

Nye sneakers

Der er nu intet som et par nye sneakers! Derfor kunne et bud på julegaven til børnene være netop dette. Det kan være et par fra Nike, adidas eller måske Vans – mulighederne er mange. En ting er i hvert fald sikkert - det er de færreste, der bliver skuffet over at få et par nye sneakers!

5

Nike Sportswear til piger

Dette skønne sæt fra Nike er klar til at sikre stilen til den sporty og smarte pige. Der er lige plads til hele sættet under juletræet, og kan man ønske sig mere end et par tætsiddende og bløde leggings, en sporty og komfortabel fleece-jakke, der giver dejlig varme?

Find Nike Sherpa jakken her 

(vejledende pris 500,-)

 

Find Nike leggings her 

(vejledende pris 200,-)

 

Shop Nike Lifestyle til børn

6

The North Face vendbar dunjakke

Julehyggen og vintervarmen er sikret, når ungerne pakker denne jakke ud juleaften. For dunjakken fra The North Face er totalt stilet og dejligt lun, og den har tilmed en vandafvisende overflade, så det bliver lidt sjovere at bevæge sig rundt i de kolde måneders dårlige vejr. Jakken har et vendbart design, så man frit kan vælge hverdagens stil med den ene eller anden side.

888,-Shop nu

 

Kundeservice

Følg os

VILD MED SPORT

VILD MED FODBOLD

e-mærket

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere: