Gå til forside

Julegaveidéer til hende

Juletiden er kommet, og det betyder selvfølgelig, at juletræet skal have en masse dejlige gaver under sig. Der skal da også ligge noget til kvinderne i dit liv, når der er blevet danset og spist den 24. december. Hos SPORTMASTER har vi en række fantastiske sportsgaver klar. Her har du nogle gode bud til, hvad du kan lægge under juletræet til manden.

Vild med fitness

 

Der skal trænes til den helt store guldmedalje, når julegaverne er pakket ud. Er kvinden du leder efter en gave til, vild med fitness, ja så skal hun nok komme i godt julehumør, hvis der gemmer sig nogle lækre træningsnyheder til hende under juletræet – f.eks. noget blødt træningstøj, praktisk træningsudstyr eller nogle gode træningssko.

 

Vild med padel?

 

Padel er i den grad kommet for at blive, og der er nok en god sjat juletræer, der har et bat eller to liggende under sig denne jul. Er du på jagt efter en gave til padel-elskeren, så kunne et bud på den perfekte julegave være et padelbat eller noget lækkert sportstøj, så hun er klar til at give den gas på padelbanen.

 

Vild med løb?

 

Selvom kulde, regn og andre gode sager forsøger at holde os hjemme på sofaen, er det altid skønt med en løbetur, når julemaden og brunkagerne er blevet fordøjet. Så hvad bedre end julegave med lækre løbeitems? F.eks. et løbesæt bestående af en løbetrøje og et par tights, måske et par løbesko eller hvis du virkelig vil flotte dig – et smartwatch fra Garmin.

 

Vild med outdoor?

 

Outdoor-eventyrene bliver endnu federe, når gearet er i orden. Så hvis du er på jagt efter en julegave til hende, som bare elsker at komme ud i naturen, ja så kunne et bud på årets julegave være en praktisk rygsæk, et par gode vandrestøvler eller noget praktisk, varmt outdoortøj til de mange kommende ture.

 

Vild med yoga?

 

Leder du efter en julegave til hende, som er vild med yoga? Ja efter en hektisk julemåned har hun sikkert brug for at finde ro og balance. Så hvad bedre end at give hende noget lækkert yogaudstyr, så hun kan gøre netop dette. F.eks. noget lækkert, blødt yogatøj eller en yogamåtte.

 

Vild med en sporty hverdag?

 

Nye sko, bløde sweatshirts, behagelige joggingbukser og årets sikreste julegave en Hövding 3 airbag cykelhjelm, ja hvem ville ikke blive glade for at finde dette under juletræet den 24. december? Vi har herunder samlet nogle gode bud på julegaveitems til den sporty hverdag, der også passer perfekt til afslapning dagene efter juleaften.

 

 

Så er julegaverne i hus! Nu er du klar til at lægge nogle skønne gaver under træet, som kvinderne i dit liv kan glæde sig til at åbne. Hvis du mangler yderligere inspiration, skal du huske, at du kan tjekke SPORTMASTER.dk for at finde et utal af lækre varer til kvinder. Vi har tusindvis af mærkevarer, så du skal bare slå dig løs.

 

 

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo