Søg i over 11.000 produkter..

december 2020

 

6 julegaveidéer til hende

Vi slipper julemagien løs, for hjerternes fest er over os! Lige præcis i denne måned finder vi alle sammen lige nogle ekstra anledninger frem til at forkæle dem, vi elsker. Og en gave eller to plejer at være en fremragende måde at sørge for juleglæde. For julestemningen skal da sikres! Herunder får du 6 bud på julegaver til kvinder, som kan ligge klar under træet, når juleaften rammer. Nogle af gaverne kan endda være med til at finde motivationen frem til at dyrke lidt sport, når julemaden er blevet velfordøjet.

1

Hövding 3 Airbag cykelhjelm

Cykelstiernes airbag kunne da være en rimelig lækker julegave til cyklisten, der vil have sikkerhed i top, når hun trækker jernhesten med ud på eventyr. Hövding 3 bliver pustet op på ingen tid, når uheldet er ude, og så bliver man beskyttet mod eventuelt ubehagelige fald. Og der findes da ikke noget glædeligere ved julen end at være sikker i trafikken.

2.300,- 1.945,-Shop nu

 

2

Nike Sportswear sæt

Dette sporty sæt fra Nike sikrer stilen til hverdagen. Der bliver budt på retro og tidløse looks, når julegaven bliver åbnet, og sættet kommer ud. Men det giver ikke bare et labert look, man får skam også blødt og komfortabelt materiale, som man kommer til at savne, hver gang man ikke har det på.

Find Nike Heritage Crew sweatshirten her 

(vejledende pris 550,-)

 

Find Nike Court Vision Low sneakers her 

(vejledende pris 600,-)

 

Shop Nike Lifestyle til kvinder

3

adidas Must Haves Stacked tights

Julen har det med at invitere godt og grundigt til hygge, varme og en masse god julemad. Dette par tights fra adidas inviterer til at dyrke en god gang motion, og det kan måske gå meget godt i spænd med juledagenes eventyr. Det er tights med blødt og behageligt stof, og de kan altså også godt bruges til at slå mave i.

300,-Shop nu

 

4

Nike Swoosh UltraBreathe sports-BH

Denne skønne sports-bh fra Nike inviterer i den grad til fitness efter juledagenes hygge. Den er svedtransporterende, åndbar og tætsiddende, og bryderryggen giver dig maksimal bevægelsesfrihed under fx dine crossfit-øvelser. Den er i den grad optimal til at få sved på panden, når du har lyst til at dyrke mellemhård motion som netop crossfit og cykling.

400,-Shop nu

 

5

Rains Backpack mini

Danske Rains laver bare drønlækkert udstyr til hverdagen. Og denne rygsæk er netop perfekt til at opbevare hverdagens ting og sager – der er fx et stort rum med en computerlomme med plads til en 13" computer. Den har også en praktisk udvendig lomme til opbevaring af de vigtigste småting. Alle lommer har regntæt lynlås, mens rygsækkens materiale er regntæt. Det er jo meget rart, når vintervejret nok byder på en regndråbe eller to.

Fås i flere farver

550,-

Shop nu

 

6

Salomon Lioneer GTX

Leder du efter den perfekte gave til hende, der er frisk på et udendørseventyr? Dette par sko fra Salomon er både perfekt til trailløbeturene og til vandreturene. Salomon skaber det ene suveræne produkt efter det andet til outdoor-livets entusiaster, og denne sko er ingen undtagelse. Den vandtætte GORE-TEX-membran gør livet lidt sjovere, selvom naturens mudrede og våde underlag prøver at gøre dit liv surt, mens ydersålens skønne greb er perfekt til alt det udfordrende terræn, man møder på sin vej.

1.300,- 799,-Shop nu

 

Kundeservice

Følg os

VILD MED SPORT

VILD MED FODBOLD

e-mærket

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere: