Gå til forside

18. MAJ, 2016

NIKE GØR KLAR TIL EM 2016 MED SPARK BRILLIANCE PACK

EM-slutrunden kommer tættere og tættere på. Og vi ville lyve hvis vi sagde vi ikke havde ventet i spænding på, at måtte offentliggøre Nikes EM-kollektion af fodboldstøvler, som netop har set dagens lys. Vi byder et rigtig varmt velkommen til Spark Brilliance Pack!

Nike har præsenteret sommerens EM-kollektion af fodboldstøvler med introduktionen af colourupdates på både Tiempo, Magista og Hypervenom-serien - mens at kollektionens helt store nyhed er præsentationen af Mercurial Superfly V. En støvle, som du kan læse meget mere specifikt om lige her!

Spark Brilliance Pack byder dog udover en spritny Superfly på en ny farveopdatering på bl.a Tiempo VI i en af de mere kontroversielle updates siden introduktionen tilbage i december '15. Den turkise lancering med neon nuancer - som for øvrigt er gennemgående på alle fire siloer - er, mildt sagt, uhyggeligt opsigtsvækkende og skal nok få lavet noget ravage til sommerens slutrunde på fødderne af bl.a Sergio Ramos og Raphael Varane.

Også Magista-serien har fået en sprød opdatering i en gradient overgang fra orange til den velkendte neongule, som starter fra den øvre del omkring DynamicFit Collar og langsomt overgår til den iøjnefaldende Spark Brilliance-farve.

En farvevariant der om nogen kommer til, at kunne ses når den sidder på fødderne af b.la Blaise Matuidi og Andres Iniesta. Designet er kontroversielt - men for h...... hvor kommer de til, at være iøjnefaldende! Og det er aldrig negativt, hvis du spørger os.

Sidst, men ikke mindst er Nike gået all in på den neongule Spark Brilliance farve med lanceringen af Hypervenom-modellen til EM-kollektionen. På Hypervenom-siloen er der dog ikke kun lavet updates på farverne. Man har nemlig genintroduceret NikeSkin på Hypervenom Phantom II og på Phinish-modellerne - et tiltag, som vi slet ikke kan juble nok over.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at Hypervenom II har lidt en smule af, at være en kende stiv i sin konstruktion. Ergo en dimitral modsætning til Hypervenom I hvor overdelen næsten var for blød, hvis du spørger os. Det er derfor en uhyggelig kombination af NikeSkin og Flywire-konstruktionen som gør, at den "nye" Hypervenom Phantom 2.5 (eller hvad man ønsker, at kalde den) får et KÆMPE plus i bogen fra os - og vi kan slet ikke vente til, at kunne præsentere den yderligere for jer på siden.

Hele Spark Brilliance Pack - inklusiv Mercurial Superfly V - lander online på SPORTMASTER.dk d. 02.06.16 hvor du selvfølgelig kan shoppe hele sortimentet med GRATIS navn, nummer og flag. En unik mulighed for, at personificere støvlerne lige som du har lyst. Hvilken af modellerne er din favorit i Spark Brilliance Pack - Hypervenom, Tiempo, Magista eller den nye Mercurial? Lad os høre din mening på Facebook, Instagram - eller send os et snap med din mening på 'vildmedfodbold'.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo