Gå til forside

15. JANUAR, 2017

NYT TIL SKARPRETTERNE. NIKE LANCERER HYPERVENOM 3

2017 er startet blødt for Nike på støvlefronten. Men året sparkes i bogstaveligste forstand i gang med introduktionen af den 3. udgave af Hypervenom. Skarpretterens favorit - og måske den bedste af sin slags til dato. Læs mere her!

Godt og vel halvandet år. Så lang blev levetiden for 2. version af Hypervenom-serien som både har budt på godt og skidt. Det blev første gang vi stiftede bekendtskab med Dynamic Fit Collar på Hypervenom-serien, men som dog i første omgang, desværre, gav afkald på det ikoniske NikeSkin, som støvlen ellers havde været så kendt for. Bønnerne blev dog hørt godt og vel et år efter hvorfor, at Nike frem imod Spark Brillance Pack fra EM '16 re-lancerede NikeSkin på topmodellerne i en "2,5-udgave" af Hypervenom-modellerne og som sidenhen har været en fast bestanddel af topmodellerne Hypervenom Phantom og Phinish.

Nike-fan? Se vores store udvalg af Nike fodboldstøvler online her!

Ikke desto mindre er det dog blevet tid til endnu en opgradering af støvlen der er skarpt til skarpretteren - og den har nok aldrig været så fyldt med teknologi som nu! Og ja, Nike har igen sagt farvel til NikeSkin omend dets "afløser" VIRKELIG må siges, at være en værdig en af slagsen...

Både fra top til bund er der nemlig sket ting og sager med Hypervenom Phantom III - og lad os bare starte fra toppen.

- Ny Dynamic Fit Collar

Den efterhånden ganske velkendte ankelkrave har nemlig stadig en væsentlig rolle i konstruktionen af Hypervenom Phantom. I udgave nr. 2 af Hypervenoms med sok er der ikke desto mindre nemlig ændret en smule i selve udarbejdelsen og skæringen af selve sokken således at den i højere grad følger anklens naturlige anatomiske form og derfor er højere på indersiden end på ydersiden - lige netop af førnævnte årsag. Og hvorfor så det? Jo, simpelthen for at optimere fit og pasform samt optimere lockdown-elementet ned igennem støvlen endnu mere end hvad tilfældet har været tidligere.

Hypervenom 3 lander online D. 02.02.17. Shop dem her med GRATIS navn, nummer og flag.

- Integration af Flyknit i overdelen

En af Nikes mest legendariske typer af materiale har nemlig også nu fundet vej til selve Hypervenoms overdel og udgør, sammen med Dynamic Fit Collar'en derfor en overdel i 100% Flyknit. Først så vi det på løbesko, sidenhen implementeret på Mercurial Superfly IV i 2014 - og nu også at finde på Hypervenom Phantom III. En overdel der derfor nu i endnu højere grad end tidligere byder på fleksibilitet og åndbarhed, men samtidigt god support og lockdown fit, som selvfølgelig også har sin forklaring via kombinationen med Flywire-kablerne der er med til, at opretholde lige netop dette.

- PORON® Foam Pods- ny skumbelægning på støvlens inderside

Længere nede på selve støvlens overdel er der ligeså sket nye ting, som er med til at forbedre helhedsbilledet af Hypervenom Phantom 3 som værende en væsentligt forbedret udgave end forgængeren. Bl.a. grundet implementeringen af en ny type skumbelægninger på selve støvlens inderside - i Nike-termer også kaldet "The Strike Zone". Her er de nye PORONⒸ foam pods ikke bare med til, at give dig et forbedret touch, men i endnu højere grad også med til forbedre sparkeegenskaberne. Det være sig i forhold, at dæmpe bolden samtidigt med, at den energi du lægger i afslutningen giver ekstra afkast ved hjælp af den nye type belægning. Det lyder enormt teknisk, men der er faktisk noget om snakken....

Læs også: Hypervenom Phantom III i Low Cut-udgaven. For første gang i 100% Flyknit.

- Nyt knopsystem

Ydersålen har nemlig også fået en teknologisk overhaling - samtidigt med, at konstruktionen af det "almindelige" FG-knopsystem til almindeligt græs er ændret markant. Først har fremmest har man fra Nikes side valgt, at gøre ydersålen i et Hybrid-materiale til en langt mere responsiv og fleksibel en af slagsen for, at få så meget af energien man ligger i retur igen.

I forhold til knopsystemet har man, som nævnt ovenfor, ligeså valgt at ændre på det 100% koniske knopsystem og har i stedet ledt fokus en smule mere henad mod forbedret acceleration. Derfor har man på ydersålens yderste side implementeret bladede knopper, mens at man har bibeholdt de koniske, runde knopper på den inderste del for stadig at opretholde et knopsystem der gør det nævnt, at vende og dreje i banen.

Skulle ovenstående ikke have gjort dig opmærksom på det, så er der sket ENORMT meget ved introduktionen af 3. udgave af Hypervenom - det være sig både ift. topmodellen Hypervenom Phantom III, som vi i denne artikel primært har beskæftiget os med - men ligeså er der sket ting og sager på de billigere prispunkter, som vi selvfølgelig også gør dig klogere på frem imod, at støvlerne kommer i salg. Det gør de nemlig d. 02.02.17 online på SPORTMASTER.dk samt i en lang række af vores butikker. Indtil da vil vil rigtig gerne høre din mening om støvlerne, som du kan dele med os vores sociale platforme på FacebookInstagram og Snapchat @vildmedfodbold.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo