Gå til forside

31. JANUAR, 2017

UDEN SOK - MED FLYKNIT. HYPERVENOM PHANTOM III

Med eller uden sok? Introduktionen af Hypervenom 3 fra Nike byder ikke bare på den, måske bedste, High Top-støvle nogensinde. For første gang har Nike nemlig også lanceret Low Cut-modellen med Flyknit-materiale i Radiation Flare Pack udgaven af Hypervenom 3. I vores øjne et af de bedste træk Nike har lavet MEGET længe... Læs mere nedenfor hvorfor!

Med eller uden sok? Det er efterhånden et større dilemma i tre af Nikes fire siloer hvor vurderingen om hvorvidt det skal være Magista Obra eller Opus, Mercurial Superfly eller Vapor XI eller Hypervenom Phantom III med eller uden Dynamic Fit Collar. I de to førstnævntes tilfælde er materialerne stadig forskellige hvorfor det ofte er enten Flyknit eller Ikke-Flyknit som bliver udslagsgivende for hvilken af topmodellerne der skal vælges.

Udforsk vores Nike fodboldstøvler lige her!

Ikke desto mindre er der stadig en del som foretrækker støvler uden den karakteristiske Dynamic Fit Collar - og vi tør godt stå på mål for, at sige at rigtig mange fodboldspillere nok har drømt om at Nike ville lave en Low Cut-model som var identisk i materialet som en High Top-støvle - bare uden sok. Og det er heldigvis nu blevet tilfældet. For med lanceringen af Hypervenom 3 har Nike nemlig introduceret deres første Low Cut-model i Flyknit nogensinde. Hypervenom Phantom III er navnet...

Siden lanceringen tidligere på måneden har det primært været innovationen i og omkring Hypervenom Phantom III med Dynamic Fit Collar som er løbet med opmærksomheden. Et faktum der bestemt heller ikke er ufortjent, da det i vores øjne måske er den bedste High Top-støvle Nike nogensinde har lavet. Ikke desto er modellen "uden sok" virkelig værd, at rette noget opmærksomhed imod. En støvle der er som skabt til angriberen og som med sin nye type overdel giver selvsamme spillertype markant bedre forudsætninger for, at lave mål - og så kort kan det rent faktisk siges.

Læs også: Nike fuldender Radiation Flare Pack! Læs om hele kollektionen her!

Ligesom modellen med Dynamic Fit Collar har Phantom III en overdel konstrueret i 100% Flyknit, samtidigt med den nye belægning af Foam Pods på støvlens inderside - også kaldet "Strike Zonen" - virkelig hæver støvlens niveau. En skumbelægning der har to forskellige funktioner når den er i aktion. Ved blød "aktivitet" som ved f.eks en førsteberøring hjælper de små belægninger til et bedre touch - men ved deciderede afslutninger og spark hvor kontakten mellem bold og Foam Pods er væsentligt mere kontant og hård reagerer de straks anderledes og medvirker til et markant hårdere spark eftersom belægningen ved hård kontakt med bolden bliver hård og responsiv. Og tro os - det virker rent faktisk! 

Udover den teknisk meget velfunderede overdel og responsive "Strike Zone" er det også væsenligt, at nævne ydersålen der ligeså er identisk med Hypervenom Phantom III med Dynamic Fit Collar.

Nike Hypervenom 3 og resten af Radiation Flare Pack lander online d. 02.02.17. Shop dem her med GRATISiD og emojis!

En ydersål der er langt mere responsiv end hvad tilfældet tidligere har været - og lidt ligesom den førnævnte "Strike Zone" rent faktisk giver dig et afkast af den energi du selv lægger i enten et spark eller en acceleration. Selve knopsystemet er derfor også ændret en smule hvor man er gået væk fra det 100% runde konisk konstruerede knopsystem. Et knopsystem der nu i stedet er en kombination af bladede og runde knopper - selvfølgelig med acceleration og hurtigt afsæt for øje - uden at gå helt på kompromis med muligheden for at vende hurtigt i banen, som de runde knopper virkelig er en stor faktor ved.

Selv nogle af Nikes mest profilerede angribere har Hypervenom Phantom III uden Dynamic Fit Collar som deres foretrukne - vi kan bare nævne Harry Kane, Gonzalo Higuain og Marcus Rashford. Og det i sig selv må være kvalitetsstempel nok! Hvad er du mest til - med eller uden sok? Hvad end du er tilhænger af kan du shoppe dem online på SPORTMASTER.dk fra d. 02.02.17 med GRATISiD, som udover GRATIS navn, nummer og flag nu også indeholder otte forskellige emojis. Husk at følg os på vores forskellige sociale medier på FacebookInstagram og Snapchat @vildmedfodbold.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo