Gå til forside

2. AUGUST, 2016

SKABT TIL DE BEDSTE! NIKE PRÆSENTERER DERES NYE ELITE PACK CONCEPT

Helt ud af det blå diskede Nike pludselig op med lanceringen af deres seneste nye farveopdatering på tværs af de respektive siloer. En kollektion der kun kommer til, at være på fødderne af de allerbedste spillere i Nikes fold - deraf navnet Elite Pack. Læs mere nedenfor!

På normal vis har vi ganske god tid til, at forberede os på lanceringer fra alle de store brands, men med lanceringen af Nike 'Elite Pack' snød den amerikanske sportsgigant alligevel de fleste med en tidligere lancering end vi var forberedt på.

Elite Pack fra Nike er udarbejdet til brandets allerstørste stjerner og kommer derfor ikke til, at kunne ses på en ret bred skare af spillere - modsat f.eks Spark Brilliance Pack som var blandt de mest iøjnefaldende og velrepræsenterede støvler under sommerens EM-slutrunde.

På SPORTMASTER.dk kommer du til, at kunne stifte bekendtskab med Tiempo-, Hypervenom- og Mercurial-kollektionen, som på tværs af de forskellige modeller alle lander i den dominerende grå grundfarve med et strejf af sorte og volt-nuancer - og på Tiempo'en ligeså et strejf af turkis omkring ydersålen.

Mangler du støvler til sæsonstart? Shop det enorme udvalg af Nike fodboldstøvler online på SPORTMASTER.dk her!

Nøjagtigt som i de seneste kollektioner lander både Mercurial Superfly V og Hypervenom Phantom II også i børnestørrelser, som siden Nike introducerede disse har været blandt de mest populære støvler hos SPORTMASTER - og du kan med sikkerhed forvente, at tilfældet bliver det samme med Elite Pack.

De nye Nike Elite Pack støvler i Hypervenom-, Mercurial- og Tiempo-kollektionerne lander online på SPORTMASTER.dk og i udvalgte butikker d. 18.08.16. Her får du, som altid, selvfølgelig muligheden for at få GRATISiD på HELE sortimentet og leveret dem med dag-til-dag levering. Følg med på både Facebook, Instagram og Snapchat hvor vi i dagene op til lanceringen har endnu mere fokus på Elite Pack fra Nike. Du finder os selvfølgelig på @vildmedfodbold.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo