Gå til forside

3. AUGUST, 2018

Tid til at sætte holdet i fokus. Adidas introducerer ’Team Mode’ PACK.

Pre-Season er ved at nå sin ende. Turneringerne begynder og holdet er i fokus. I nogle iøjnefaldende farver har adidas introduceret ’Team Mode’-kollektionen som vil ses på alle de største adidas-stjerner fra dags dato. Læs mere om kollektionen lige nedenfor og shop dem nu!

Pre-Season er ved at være overstået og turneringerne - store som små - er enten allerede begyndt, eller gør det indenfor den kommende uge eller to. På alle adidas-stjernerne vil man fra sæsonstart få de nye ’Team Mode’-farver at se og som derfor afløser VM-kollektionen ’Energy Mode’ som har ”lyst op” hele sommeren.

HOLDET I FOKUS...

’Team Mode’-kollektionen byder ikke på nogle spritnye introduktioner af støvler, som det f.eks var tilfældet ved VM-kollektionen med X18. Ikke desto mindre er netop denne model selvfølgelig stadig ganske ny på markedet og får for alvor fokus nu hvor de respektive ligaer og turneringer starter op.

Mere nysgerrig på Team Mode Pack? Udforsk kollektionen lige her!

Farveopdateringen på X18 er i hvert fald, mildt sagt, synlig da den i Team Mode-farverne er produceret i en skrigende neongul farve med sorte nuancer, så med dem på fødderne er du garanteret at blive opdaget.

Ledes fokus videre på Copa og Nemeziz er der også her sket nogle interessante farveopdateringer – og specielt på Nemeziz har man, i vores øjne, måske fået den bedste colourway af Nemeziz-støvlerne nogensinde. Den helt stilrene kongeblå farve med hvide nuancer er en sikker vinder hos – og med de små teknologiske opdateringer der kom ifm. introduktionen af Energy Mode’-kollektionen, så er den en lille favorit hos os.

… Sidst, men ikke mindst er der selvfølgelig også lidt kærlighed til alle Predator-fansene som, med deres nostalgiske støvlehjerte, har længtes efter en Predator 18 i de gode gamle røde, sorte og hvide farver. Og nu er den her ENDELIG! Med referencer til de gode gamle Accelerator-, Mania- og Absolute-dage (for bare at nævne nogle af dem) er Predator 18 ’Team Mode’ tilbage i de farver vi elsker! Og bliver med sikkerhed en af de støvler vi kommer til at se rigtig meget til både på de største stadions i verden, men lige så ude omkring i det ganske danske land i klubberne.

Du kan næsten fornemme at vi har lidt svært ved at vælge vores favorit i ’Team Mode’-kollektionen. Så hjælp os endelig! Hvilken er din favorit – og hvorfor? Husk at følge med på vores forskellige platforme på Facebook og Instagram for ikke at misse de seneste nyheder og opdateringer omkring det nyeste fodboldgear – og selvfølgelig for at deltage i debatten om hvilken af ’Team Mode’-støvlerne der er den fedeste…

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo