Gå til forside

EN LEGENDE I IKONISKE FARVER

Da adidas i december 2017 bragte den ikoniske Predator-støvle til live igen talte det direkte til et gammelt fodboldhjerte som husker ”de gode gamle dage” med de ikoniske Mania-, Accelerator- og Absolute-dage hvor Predator-støvlen var på sit højeste.

I de nye ’Team Mode’-farver bringer adidas ENDELIG den farvekombination til live på Predator 18 som støvlens fans har ventet på siden re-lanceringen. Udforsk de klassiske rød/sort/hvide Predator 18 længere nede og shop med GRATISiD netop nu.

PRIMEKNIT I SIN BEDSTE UDGAVE

Nøjagtigt som det har været tilfældet siden re-lanceingen af Predator, spiller Primeknit-konstruktionen også på Predator 18+ ’Team Mode, en ganske væsentlig rolle. Materialet tilpasser sig din fod fra første gang du træder ned i støvlen eftersom materialet følger din fods form.

Samtidigt forlænges den komfortable oplevelse af Primeknit-overdelen, via den SockfitCollar som sørger for at lockdown er så optimal som muligt i en støvle der ikke har snørebånd.

CONTROLSKIN

For at den, førnævnte Primeknit-konstruktion omkring støvlens vrist og ankel, skal komme bedst muligt til sin ret spiller ControlSkin-materialet på størstedelen af støvlens resterende overdel en væsentlig rolle. Kombinationen af det bløde materiale som er ganske smidigt og samtidigt giver et godt greb på bolden, sikrer dig en kontrolstøvle på allerhøjeste niveau.

Invalid widget

PREDATOR ’SHADOW MODE’ PACK

Blackouts går aldrig af mode. Og vanen tro har adidas også lanceret helt sorte udgaver af deres fire siloer.

Navnet på hele kollektionen er ’Shadow Mode’ Pack og kan shoppes netop nu på SPORTMASTER.dk. Læs mere her!

adidas tango

Den streetinspirerede kollektion, der kombinerer elementer fra modeverdenen og almindeligt fodboldtøj, lever i bedste velgående. Se både sneakers og streetwear fra det seneste Tango-drop lige her.

Invalid widget

Invalid widget