Gå til forside

20. JULI, 2018

Træd ud af skyggen. Adidas introducerer ’Shadow Mode’ Pack.

Sort går aldrig af mode. Adidas har netop introduceret deres seneste skud på stammen af sorte støvler – en kollektion ved navn ’Shadow Mode’ Pack. Kollektionen er tilgængelig allerede nu på SPORTMASTER.dk! Se hele udvalget længere nede i artiklen!

Vi bliver aldrig trætte af sorte støvlekollektioner. På de professionelles fødder er de en sjældenhed, men for ”almindelige” fodboldspillere lader det til aldrig at gå af mode. Hvilket vi er store fans af!

sort går aldrig af mode...

Den nyeste kollektion fra adidas byder på ”farveopdateringer” i alle fire typer støvler fra brandet med de tre striber. Der er derfor Shadow Mode-støvler i både Predator, COPA, NEMEZIZ og sidst, men ikke mindst, i X18 som er adidas’ nyest opdaterede silo.

 

Det er derfor også første gang at X18 er landet i en helt sort farvevariant, som mange fans af letvægtsstøvlen fra adidas, helt sikkert har ventet på i spænding på…

Derfor er der ingen teknologiske opdateringer ifm. lanceringen af Shadow ModePack, som der f.eks var på VM-kollektionen hvor man introducerede X18. Da man introducerede denne støvle var der helt sikkert mange gamle F50-fans som spærrede øjnene op og forhåbentlig følte at deres gamle favorit var tilbage, til en vis grad.

… Der er i hvert fald, hvis man spørger os, klare synergier til den gamle speedsilo fra adidas. Der er skåret helt ind til benet for at reducere vægten og gøre støvlen så strømlinet som muligt. Det gør at vægten er reduceret til 201 gram, mens at den innovative SpeedMesh-overdel gør at din berøringsflade er så tæt på bolden som muligt, samtidigt med at den grundet sin ”softness” er uhyggeligt behagelig at træde ned i fra allerførste fløjt.

Du kan finde hele kollektionen af både X18-siloen, samt de resterende ’Shadow Mode’ Pack-støvler fra adidas, netop nu på SPORTMASTER.dk. Her er hele sortimentet selvfølgelig tilgængeligt med GRATISiD i form af navn, nummer, flag og emojis. Husk samtidig at følge med på vores forskellige platforme på Facebook og Instagram for ikke at misse de seneste nyheder og opdateringer omkring det nyeste fodboldgear.

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo