Gå til forside

ENDNU EN SNØRELØS INNOVATION FRA ’DE TRE STRIBER’

Ved introduktionen af VM-støvlerne ’Energy Mode’ løftede adidas samtidigt sløret for deres nyeste innovation på fodboldstøvler. Speedsiloen X18 har, i vores øjne, klare referencer til de tidligere legendariske F50-støvler. Og introducerer samtidigt den første snøreløse X-støvle nogensinde.

Udforsk de nye X18 ’Team Mode’-støvler lige nedenfor og shop dem med GRATISiD på SPORTMASTER.dk.

CLAW COLLAR

”Sidder støvler adidas-støvler uden snørebånd virkelig fast”? Et spørgsmål vi hart hørt op til flere gange – og hver gang må bekræfte. For ja – de sidder fast. Med introduktionen af X18+ og den nye innovative Claw Collar er det endnu en gang lykkedes adidas at konstruere en overdel hvor lockdown-effekten er perfekt, selvom støvlen ikke kan snøres på traditionel vis.

SKELETAL WEAVE

Hvad der udover Claw Collar’en er nyt, så er overdelskonstruktionen Skeletal Weave også ny og banebrydende. En type materiale, hvor kun det absolut nødvendige er tilstede, men som stadig sikrer en lav vægt, godt touch og komfort.

Invalid widget

X18 ’SHADOW MODE’ PACK

Blackouts går aldrig af mode. Og vanen tro har adidas også lanceret helt sorte udgaver af deres fire siloer.

Navnet på hele kollektionen er ’Shadow Mode’ Pack og kan shoppes netop nu på SPORTMASTER.dk. Læs mere her!

adidas tango

Den streetinspirerede kollektion, der kombinerer elementer fra modeverdenen og almindeligt fodboldtøj, lever i bedste velgående. Se både sneakers og streetwear fra det seneste Tango-drop lige her.

Invalid widget

Invalid widget