Gå til forside

NEDBRYD FORSVARET I NEMEZIZ

Adidas’ mest innovative støvle til dato har været på markedet i lidt over et år – og fik med introduktionen af ’Energy Mode’-farven til VM en yderligere teknologisk opdatering. Den er nu landet i en af de bedste farver i hele levetiden for Nemeziz, da adidas har introduceret støvlen i de nye ’Team Mode’-farver.

Læs mere om støvlen nedenfor og shop den med GRATISiD på SPORTMASTER.dk nu.

NY ANKELKONSTRUKTION FOR BEDRE LOCKDOWN

På 17+-udgaverne af Nemeziz-støvlerne var sokkonstruktionen nærmest identisk med 17.1-modellerne. På 18+ er sokken i højere grad blevet en MidCut-konstruktion, som vi kender fra bl.a. Predator-siloen. Den er samtidigt assymetrisk for at følge anklens naturlige form på optimal vis – med henblik på at skabe så godt et fit som overhovedet muligt.

360AGILITY BANDAGE OG TORSIONTAPE

Hvad der for et lige omkring et år siden gjorde Nemeziz-siloen til den mest innovative af slagsen nogensinde, var ideen om at konstruere en støvle udfra nogle af de samme grundprincipper som der findes omkring bl.a. sportstape.

…Det er stadig tilfældet på Nemeziz 18+ hvor selve 360Agility Bandage ”systemet” indeholder den specielle type af Torsiontape som sikrer et tæt fit samtidigt med optimal støtte og stabilitet i støvlen, som man af gode grunde kan risikere at mangle når støvlen ikke har snørebånd.

Invalid widget

Nemeziz ’SHADOW MODE’ PACK

Blackouts går aldrig af mode. Og vanen tro har adidas også lanceret helt sorte udgaver af deres fire siloer.

Navnet på hele kollektionen er ’Shadow Mode’ Pack og kan shoppes netop nu på SPORTMASTER.dk. Læs mere her!

adidas tango

Den streetinspirerede kollektion, der kombinerer elementer fra modeverdenen og almindeligt fodboldtøj, lever i bedste velgående. Se både sneakers og streetwear fra det seneste Tango-drop lige her.

Invalid widget

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Mandag 29. maj:

Lukket

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo