Gå til forside
Tekst Give me sport is christmas

Lad sportens magi funkle til jul.
Sæt sportsfavoritterne øverst på ønskelisten!

Hvad forstår du ved juletraditioner? Hvad ønsker du dig til jul? Dyrker du sport i julen? Vi har spurgt et par sportsglade børn og voksne om deres bud på en jul fyld med magi, hygge og bevægelse, og hvilke sportsfavoritter de sætter øverst på årets julegaveliste.

 

For julen er dejlig, men den kan også føles lang, særlig hvis du er vant til at være uden for og bevæge dig, alene eller med dine holdkammerater. Fyld juledagene op med masser af sjov og bevægelse, kombiner hygge og træning og dyrk nærværet med dem du holder af. Og hvad er mere lækkert end at pakke bløde sportsgaver op juleaften, så man er klar til at funkle på træningsbanen?

 

Læs med når Agnes, Chili, Markus og Lukasz deler sin juleønskeliste fyldt med sportsfavoritter og samtidig indvier os i sine yndlings-juletraditioner.

Agnes

Vild med fodbold

I år skal Agnes holde jul hjemme og hun glæder sig. For hos Agnes er julen fyldt med dejlige traditioner og en masse drillerier!

”Vi har en julesok hængene i december og nissen er forbi hver nat og lægger en lille gave til mig og min lillebror. Men det er også en drillenisse og den kan finde på at tegne et hjerte på min pande mens jeg sover og binde stolene sammen i stuen.”

Agnes bager masser af forskellige julesmåkager med familien, som de pynter med glasur og hvert år tager de alle sammen ud for at finde et flot juletræ.

”Vi tager ud og vælger et juletræ og det plejer at være mig, der får lov til at vælge. Min morfar plejede at bygge juletræsfoden selv og juletræet endte altid med at stå skævt.”

Ventetiden kan være lang den 24. december, men hos Agnes går familien en lang tur og får lidt frisk luft og motion inden julemaden kommer på bordet.

”Vi går en lang tur og leger fangeleg for at få bevæget os og grinet sammen. Det er sjovt og så går tiden også lidt hurtigere!”

Top 3 på

Ønskesedlen

Agnes elsker boldspil og særligt fodbold. Derfor skal der masser af fodboldrømme under juletræet i år:

Landsholdstrøjen i rød

Et par nye lækre fodboldstøvler

En cool træningsdragt

Jeg elsker, når vi går rundt om juletræet og vi har en helt speciel tradition, som er ret sjov. Efter hvert vers i ”Højt for træets grønne top” bliver børnene løftet højt op mod loftet!

Agnes

Chili

Vild med fodbold

Hos Chilis familie bliver der julehygget hele december måned og én af de ting som Chili holder mest af er at julebage med sin mormor. Her er hele familien i gang med udstikningsformene, så hjerter, stjerner, juletræer, rensdyr til sidst kan pyntes med flot glasur. Men ingen julehygge uden konkurrence, så i Chili’s familie kårer man både den flotteste og den mest fjollede kagefigur!

For en fodboldglad familie som Chili’s er det vigtigt at komme ud og røre sig og juledagene er oplagte at bruge på lidt ekstra hyggetræning.

”Både min mor, far, storesøster og jeg er vilde med fodbold. I juledagene går vi ned på den lokale kunstgræsbane og spiller fodbold for at få bevæget os inden vi skal spise mere mad. Vi spiller kamp, øver os på at jonglere og skyder på mål. Selvom der er sne på banen, så spiller vi også.”

Top 3 på

Ønskesedlen

Chili er vild med fodbold og derfor drømmer hun om lækre fodboldgaver under træet:

Landsholdstrøjen i rød

VM fodbolden!

Et par nye lækre fodboldstøvler

Hver jul laver vi pakkeleg og her er der særligt én pakke, som man skal undgå! For indeni ligger det mest pinlige udklædningstøj, som man så skal have på resten af dagen. Sjovt nok er det altid min far, der får den pakke!

Chili

Markus & Lukasz

Vilde med fodbold, basket, løbejul på ramper

Markus og Lukasz elsker julen – og de fejrer den med et væld af små traditioner i løbet af december måned. Til advent skal der bages, pyntes kager og spises risengrød, mens der bliver talt ned til den store dag. Og hver morgen sørger farmor for, at der er små lækre ting i julesokken.

Selve juleaften er der pakkeleg og med masser af familie, som går højt op i at vinde er der fuld blus på konkurrencen! Efter et par dage med masser af gøremål og masser af mad, så skal alle ud for at gå tur 1. juledag.

”Går du ikke med 1. juledag, så er der ikke æblekage - det har oldemor bestemt!”

Top 6 på

Ønskesedlen

Fodbold står højt på hitlisten hjemme hos Lukasz og Markus og derfor er der selvfølgelig mange fodboldfavoritter på julens ønskeseddel:

Fodbolde – til street og til græs

Fodboldtøj

Træningsbukser

Sko, sko, sko!

Målmandstrøje

Boksepude

Bedste juletradition: Vores farmor lægger altid små nisseslik-ting i vores julesokker om morgenen inden vi skal i skole!

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Mandag 29. maj:

Lukket

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo