Gå til forside
Tekst Give me sport is christmas

Sæt sportsfavoritterne øverst på ønskelisten, så du er klar til at funkle på træningsbanen!

Hvad forstår du ved juletraditioner? Hvad ønsker du dig til jul? Dyrker du sport i julen? Vi har spurgt et par sportsglade børn og voksne om deres bud på en jul fyld med magi, hygge og bevægelse, og hvilke sportsfavoritter de sætter øverst på årets julegaveliste.

 

Mød Khava og Nikolaj og lad dig inspirere til lækre julegaver, når de deler deres ønskelister fyldt med sportsfavoritter og samtidig indvier dig i moderne og klassiske juletraditioner.

Khavaquiah "Khava" Rasmussen

Sportsgren: atletik, 3000m forhindring

Khava løber hele året, også i juleferien, hvor han de sidste 12 år næsten hvert år har været i Sydafrika på træningslejr med sin faste træningsmakker. I år skal han også afsted – denne gang både med sin træningsmakker og sin egen lille familie – en jul, som er fokuseret omkring højdetræning og opbygning af grundformen. En noget anderledes jul, som dog passer Khava rigtig godt.

”Det er ret fedt at være afsted på det tidspunkt og min træningsmakker og jeg har efterhånden udviklet vores helt egne juletraditioner, mens vi er afsted. Juleaften tager vi på en lokal restaurant som er halv sushi, halv steakhouse, så en kæmpe lidt alternativ julebuffet. Ofte har vi sluttet aftenen med pakkespil sammen med andre internationale atleter, som vi har fejret juleaften med.”

”Som mindre holdt jeg nok en ret traditionel jul med min familie – en tur omkring juletræet med julesange og så ellers Michael Jackson på og masser af dans og sang og hygge i juledagene med film og brætspil.”

Top 3 på

Ønskesedlen

Julens største gaveønske: ”Et lækkert nyt løbeur kunne godt stå øverst på min ønskeliste. Jeg har altid mit ur på, statistikker og data giver mig et godt billede af, hvordan min krop har det. Den opsamler data om min søvn, stress og mit iltniveau i blodet. Et must-have.”

 

”Min ting er nok pandebåndet – her bruger jeg altid Nike. Pandebåndet er komplet uundværligt for mig. Og det kunne sagtens være tid til et nyt pandebånd.”

 

”Når jeg træner udendørs klæder jeg mig lag-på-lag, nogle gange med helt op til 4-lag fra inderst til yderst. Så jeg er sikker på at holde min krop varm under udfordrende forhold. Baselayer-dele og en vest er virkelig funktionelt udstyr, som meget gerne må ligge under træet”.

 

Sportsur

Pandebånd

Baselayer & Løbevest

Min bedste juletradition:
Der er rigtig mange internationale atleter samlet på vores træningslejr – og nytårsaften – midt om natten - tager en del af os ned og løber 400 m i komplet mørke. Franskmænd, nordmænd, finner, et væld af nationaliteter der tager den ultimative nytårsudfordring op; 400 m på en græsbane i mørke. En sjov måde at kickstarte det nye år på.

Khava

Nikolaj Graves

Sportsgren: Atletik, stangspringer, Sparta Atletik

Nikolaj elsker de klassiske juletraditioner og når julen nærmer sig pakker han sine løbesko og tager hjem til familien for at nyde helligdagene. Som dedikeret atletikudøver står den dog ikke kun på afslapning i sofaen, tværtimod får Nikolaj løbet, lavet springtræning og gået ture med familien.

”For mig handler julen om nærvær og hygge med dem jeg holder af. I min familie er vi er gode til at lave noget fysisk sammen, at komme ud - vi går for eksempel altid i skoven 1. juledag”.

Som sportsudøver holder man aldrig helt fri, men for Nikolaj er det helt fint at kombinere afslapning med træning.

”Måske ligger jeg på sofaen den 25. december, men så er jeg også lidt i gang igen. Det er rart at komme uden for og røre sig. Min grundtræning bliver bygget op henover vinteren, så der skal masser af basistræning til. Også i julen”.

Ønsker på

Ønskesedlen

”Jeg ønsker mig så meget et nyt fitness ur! Jeg er vild med gadgets, som kan optimere og gøre træningen sjovere. Som atletikudøver er det super vigtigt hele tiden at kende sit niveau og sin ydeevne og dataen kan hjælpe mig til at vide, hvor jeg kan sætte ind.”

 

”En halsedisse står også altid højt på listen. Den er helt uundværlig for mig, når jeg træner. God til at holde mig varm hen over brystkassen, når jeg er udenfor og træner.”

 

Sportsur

Halsedisse

Min bedste juletradition:

Den 23. pynter Nikolaj og hans søster altid juletræet hjemme hos deres forældre. Og de brune kartofler er Nikolajs område!

Jeg har aldrig holdt jul andre steder end hos mine forældre – det kan man vist kalde en klassisk jul! 

Nikolaj

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo