Søg i over 12.000 produkter..

Slide 1 of 6
  • Asics-GlideRide-Ginger Peach/White-2185820
  • Asics-GlideRide-Ginger Peach/White-2185820
  • Asics-GlideRide-Ginger Peach/White-2185820
  • Asics-GlideRide-Ginger Peach/White-2185820
  • Asics-GlideRide-Ginger Peach/White-2185820
  • Asics-GlideRide-Ginger Peach/White-2185820
Neutral
Asics-GlideRide-Ginger Peach/White-2185820

Asics GlideRideFarve: (Ginger Peach/White)

Style nummer: 2185820

Løbesko til kvinder

1.300,-

1.040,-

Asics-GlideRide-Ginger Peach/White-2185820

Asics GlideRide

1.300,-

1.040,-

Hvad er neutral løbestil?

Hvis du har en neutral løbestil, så fordeles din vægt lige ned gennem benet og giver dig det mest effektive afsæt, når du løber. Dine sko vil altså stå lige, hvis du ser dem bagfra. En neutral løbesko har typisk en ensartet hårdhed i mellemsålen, så du ikke støttes eller presses fra den ene eller anden side. Læs mere om løbestil her

Asics GlideRide

GlideRide gør din løbetur til en svævetur
Asics GlideRide er skabt til, at du skal kunne løbe solen sort, uden dit energidepot bliver drænet. Med GlideRide skal du simpelthen kunne bruge samme mængde energi og nå længere, end du ville med andre løbesko på fødderne. Og det er jo et fremragende udgangspunkt for Asics’ nye løbesko, som er fyldt med en række af de fede teknologier, det japanske brand har udviklet. GUIDESOLE-teknologien i mellemsålen er skoens store omdrejningspunkt. Det øger støddæmpningen i stor stil og reducerer dermed graden af belastning for ankel og muskler.

Mellemsålen kombinerer alt det gode
Men det er ikke kun GUIDESOLE, der sørger for, at din løbetur bliver en svævetur. For sammen med FLYTEFOAM i mellemsålen og Asics’ velkendte GEL-teknologi får du en genial kombination af teknologier, som skaber noget af den ypperste stødabsorbering, du finder på markedet. FLYTEFOAM-skummet giver dig den responsive oplevelse, som driver dig fremad og samtidig er med til at skåne din krop ved hvert eneste skridt, mens GEL-området ved hælen giver den bløde fornemmelse ved landingsfasen.

Komfort i top
GlideRides overdel er lavet i sømløst og blødt mesh med stafferinger. Materialet giver skøn åndbarhed og stabilitet, og overdelen holder også foden godt fastlåst på din løbetur, mens den på samme tid er dejlig strækbar. Skoens ydersål er skabt med AHAR-gummi, der sikrer perfekt greb på underlaget, når du tilbagelægger den ene kilometer efter den anden. Det er gummi med både høj slidstyrke og skøn trækkraft. Komforten er i top, og du skal nok komme langt, når du har GlideRide fra Asics på fødderne.

Produktdetaljer
- Neutral løbestil
- FLYTEFOAM i mellemsålen driver dig fremad
- GEL ved hælen giver blød landing
- GUIDESOLE øger støddæmpningen og hjælper mod belastning af ankel og muskler
- Ydersål i AHAR-gummi
- Sømløs mesh-overdel
- Drop: 5 mm

Asics

Asics

Asics er et af de mærker, man altid kan gå til, hvis man vil være sikker på en intet mindre end fremragende løbetur. Det japanske brand er en af de helt store spillere på løberuterne, og med løbesko som Kayano og Nimbus - for bare at nævne et par stykker - er det blevet et mærke, som de fleste både kender og har på, når de tilbagelægger den ene kilometer efter den anden.

Kundeservice

Følg os

VILD MED SPORT

VILD MED FODBOLD

e-mærket

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere: