✓  Byttemærker medfølger - Modtageren kan nemt bytte gaven

Gå til forside

29. MARTS, 2016

NIKE LANCERER NY HJEMMEBANETRØJE TIL THREE LIONS

I optakten til diverse slutrunder skrues forventningerne altid op til Three Lions. De seneste gange har resultaterne langt fra levet op til forventningerne - men med friske nye folk som Jamie Vardy og Harry Kane i spidsen kunne England godt være en outsider til sommerens slutrunde. Det bliver iført nye hjemmebanetrøjer fra Nike - læs mere nedenfor.

Sommerens store fodboldbegivenhed kommer tættere og tættere på. Og de deltagende nationer er nu alle klædt på til begivenheden - heriblandt selvfølgelig også en af de mest traditionsrige fodboldnationer overhovedet - nemlig England.

Den passionerede fodboldnation sprudler af optimisme efter, at det er lykkedes at bringe friske nye folk ind på landsholdet personificeret af spillere som Harry Kane, Dele Alli - og ikke mindst sensationen Jamie Vardy.

Inspireret af VM-triumfen i 1966 - se Englands nye udebanetrøje fra Nike.

Alle tre forventes, at spille en væsentlig rolle til sommerens slutrunde. En slutrunde hvor englænderne kommer til at optræde i de spritnye Vapor-kits fra Nike, som både teknologisk og designmæssigt er på allerhøjeste niveau.

De nye hjemmebanetrøjer er konstrueret med den unikke AeroSwift-teknologi som har reduceret vægten af trøjerne betragteligt, samt optimeret pasformen hvorfor, at spillere som Raheem Sterling og andre spillere med fokus på fart vil føle sig langt mere aerodynamiske og agile i de nye hjemmebanetrøjer.

Læs også: Er du blevet klog på hvad AeroSwift-teknologi er for noget? Læs mere om Nikes nyeste teknologi lige her.

Rent designmæssigt har Nike forsøgt, at implementere de tre farver der er så ikoniske for engelsk fodbold - nemlig blå og rød, samt den altdominerende hvide grundfarve. Det kommer til udtryk ved en trøje i hvid, som dog omkring ærmerne toner ud i en meget lyseblå, næsten grå, farve som gør "spillet" mellem farverne ret unikke.

Den hvide grundfarve er ligeså anvendt på shortsene hvor der på siden figurerer en blå linje, som er fortsat fra trøjen og dermed binder trøje og shorts sammen på bedste vis. Modsat de sidste par landsholdssæt fra England, hvor strømperne har været hvide, har Nike denne gang valgt at konstruere disse i rød for, at binde de førnævnte tre farver sammen. Med det altoverskyggende formål, at forene de førnævnte tre farver der repræsenterer det engelske landshold - hvid, blå og rød.

De nye England-trøjer lander online på SPORTMASTER.dk og i udvalgte butikker primo april. Hvad er din holdning til Three Lions' chancer for triumf til sommerens slutrunde? Lad os høre din mening på Facebook og Instagram - eller send os et snap med hvem der er din favorit til titlen?

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster Facebook
Sportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold