Gå til forside

22. MARTS, 2016

AEROSWIFT-TEKNOLOGIEN GIVER FODBOLDTRØJEN HELT NY MENING

Lighter. Stronger. Faster. Med disse ord offentliggjorde Nike deres nyeste trøjeteknologi ved det store Innovation Summit i New York. En type materiale der sætter nye standarder for hvordan en fodboldtrøje kan konstrueres. Læs mere nedenfor!

For godt og vel to år siden præsenterede Nike ti landsholdstrøjer frem imod VM i Brasilien. Allerede inden turneringen rent faktisk var slut startede arbejdet på hvad der netop nu er præsenteret af den amerikanske sportsgigant - nemlig de nye Vapor Kits med den revolutionerende AeroSwift-teknologi.

Man lavede nemlig uhyggelig research i samarbejde med brandets største profiler og kortlagde præcist hvordan den optimale "uniform" ville se ud. Resultatet af dette er en uniform der som helhed - fra top til bund - signalerer fart og aerodynamik.

Der er sidenhen testet ualmindelige store mængder af materiale for, at finde frem til den helt rette konstruktion, som bl.a har resulteret i at sved transporteres væk fra kroppen 20% hurtigere end hvad tilfældet var i de "gamle" typer Nike-trøjer. Og ikke mindst faktummet omkring, at trøjen tørrer 25% hurtigere end dens forgænger er virkelig et element der er værd, at bide mærke i.

AeroSwift-teknologien er dog det vi i allerhøjeste grad har lagt mærke til i den nye type Vapor-trøje fra Nike. Trøjer med AeroSwift-teknologien indbygget er konstrueret med både et single- og dobbeltlayer knitmateriale. Efter grundig research er singlelayer-materialet nøje placeret omkring de steder på kroppen hvor behovet for åndbarhed er allerstørst.

Tidligere var det nemlig tilfældet, at trøjen blev færdigproduceret for derefter, at få laserskåret perforerede huller for optimal åndbarhed - men med AeroSwift teknologien er det ny muligt, at indbygge de åndbare paneller direkte i materialet hvilket gør oplevelsen af Vapor-trøjerne med Aeroswift-teknologien til noget helt unikt.

Alle de nye landsholdstrøjer fra Nike er selvfølgelig produceret med AeroSwift-teknologi - trøjer som du kan læse meget mere om lige her på SPORTMASTER.dk samt finde ud af hvornår de kommer i salg. Glæder du dig til, at få fingrene i en af de nye Vapor-trøjer?

Invalid widget

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo