Gå til forside

29. MARTS, 2016

EN HYLDEST TIL 50-ÅRS JUBILÆET FOR SEJREN PÅ WEMBLEY

Man fristes til at sige at historien nærmest allerede er skrevet. England fejrer i år 50-års jubilæet for VM-triumfen i 1966 - og timingen kunne vel ikke være bedre i forhold til at vinde endnu et internationalt trofæ netop i år. Netop dette jubilæum hylder Nike i designet på Englands nye udebanetrøje, som du kan læse mere om her.

Ved det store Innovation Summit i New York introducerede Nike bl.a Englands nye udebanetrøje. Inspirationen bag trøjens design bunder i de store øjeblikke, som det engelske landshold har haft iført røde trøjer gennem tiderne - ikke mindst den føromtalte VM-triumf i 1966.

Nike har lanceret Englands nye hjemmebanetrøje - se den klassisk inspirerede trøje her!

Og man kunne næppe forestille sig, at trøjen kunne have fået en bedre debut end hvad den rent faktisk gjorde i den forgangne uge, da England bød de regerende verdensmestre fra Tyskland op til dans. Efter at have været bagud med 2-0 tog Harry Kane, Jamie Vardy og Eric Dier sagen i egne hænder og gjorde et utænkeligt comeback til en realitet.

Læs også: Hvad er AeroSwift-teknologi? Bliv meget klogere lige her!

Omkring trøjens design er det selvfølgelig den ikoniske røde farve der løber med opmærksomheden. En farve der toner ud i en mørkere en af slagsen omkring ærmerne og som ligeså gør sig gældende på shortsene, mens at strømperne til sættet er valgt i en klassisk blå. Dermed har man ligesom på hjemmebanesættet indkorpereret alle tre farver der repræsenterer England, da Nike-swooshen er valgt i hvid.

Udebanetrøjerne lander online på SPORTMASTER.dk primo april hvor det selvfølgelig bliver muligt, at vælge originalt tryk på en lang række af de engelske profiler. Hvem skal du have på ryggen af din nye England udebanetrøje?

Invalid widget

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo