Gå til forside

3. NOVEMBER, 2016

NIKE SHIELD - SKJOLD MOD VINTERVEJRET

Temperaturerne er krøbet under de 10 gr udenfor, og snart er den første sne og rimglatte veje virkelighed for alle os løbere. Læg dertil løbeture på mørke veje og stier. Derfor lancerer Nike nu en række af deres løbeskoklassikere i vinterversioner, SHIELD PACK, som egner sig specielt godt til våde, kolde og småglatte løbeture i mørke.

Intet er værre end våde og kolde fødder og tæer. Derfor er Nikes løbeskomodeller som Air Zoom Structure 20, Lunarglide 8, Free RN Distance, Air Zoom 33 og ikke mindst LunarEpic Flyknit igen i år kommet i en SHIELD version.

SHIELD er et skjold mod især koldt vand fra regn og sne, da alle SHIELD-modellerne er forsynet med en vandafvisende coating og membran i overelen. Vandafvisende ja, men ikke vandtætte, så derfor oplever man optimal åndbarhed i skoene og undgår opkogte fødder.

Alle modeller er med ekstra godt fodfæste i ydersålerne. Lunar-modellerne og Free RN Distance har alle fået laserskårede mønstre i ydersålen, der er et vinterdæk værdigt. Air Zoom modellerne er med en Sticky Rubber, et gummi materiale med ekstra greb.

Nike LunarEpic Flyknit SHIELD er ikke bare prismæssigt flagskibet. Det var den første almindelig løbesko med et højt skaft, som når op omkring anklen. I denne SHIELD udgave holder den vandet ude af skoen, som en vandtæt sok.

Du kan finde vores test og anmeldelse af helårsversionen af Nike LunarEpic Flyknit her.

Flyknit overdelen er med en vandafvisende coating og forsynet med ekstra mange refleksdetaljer. Disse ligger også i hele snørebåndet. Ydersålen er et kapitel for sig med et tæt laserskåret mønster, som bider i underlaget uanset vejret.

Nike Air Zoom Pegasus 33 SHIELD er 100% den kendte Pegasus løbesko blot pakket ind til vinterbrug. Yderst en Flymesh overdel, som har fået en let og vandafvisende coating samt en sokkelignende inner-sleeve med vandafvisende membran. Så dobbelt op på vandafvisning.

Sticky Rubber i ydersålen, et enormt slidstærkt gummimateriale, der står ekstra godt fast på vådt og glat underlag. Da vinter er lig løb i mørke, er der masser af refleksdetaljer for øget synlighed. Fx er snørebåndet en lang refleks.

Du kan se vores tidligere anmeldelse af den almindelige Nike Air Zoom Pegasus 33 her.

SHIELD versioner er Nikes løbesko kommer, som sagt, i flere modeller. Modeller vi har haft testet, og en enkelt vi ikke har anmeldt. 

Med SHIELD Pack kommer der ikke nye modeller, men de opdaterede versioner tilfører de enkelte modeller en masse ekstra værdi til de kolde vintermåneder. SHIELD versionerne kommer i modeller, som vi tidligere har set nærmere på både i test og anmeldelser.

Du kan se og høre mere om Nike Air Zoom Structure 20 her, samt læse om Nike Lunarglide 8 her. Nike Free RN Distance SHIELD er Free modellen til løb med masser af fleksibilitet og støddæmpning.

Hvad synes du om de nye Nike SHIELD modeller? Giver løbesko med vandafvisende overdel mening? Fortæl os din mening på vores Facebook "Sportmaster - Vild med løb".

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo