Gå til forside

1. APRIL, 2017

GØR DINE MODSTANDERE RUNDTOSSEDE. NIKE INTRODUCERER 'MOTION BLUR' PACK

Hvis du tilfældigvis stadig skulle gå rundt og drømme om den legendariske Clash-kollektion fra EM 2012 - så har Nike måske hørt din bøn. Med stærke referencer til den legendariske kollektion har Nike netop introduceret 'Motion Blur' Pack. Læs mere nedenfor!

Foråret er kommet! Dårligt vejr og dårlige baner er ikke længere en undskyldning for ikke at kunne iklæde sig hvide støvler. Og når den klassiske hvide farve kombinereres med så lækre farver som det er tilfældet med Nikes nyeste lancering er det svært ikke, at blive en smule blød i knæene. Det er os en stor fornøjelse at kunne byde velkommen til 'Motion Blur' Pack fra Nike. Og som vi allerede har givet udtryk for i toppen af artiklen - det er ikke en hvilken som helst kollektion der ligger til baggrund for de nye forårsfarver fra Nike. 

I og med at Nike tager os helt tilbage til 2012 er der på den teknologiske del og udviklingen af støvlerne sket uhyggeligt meget. Det er derfor også kun Mercurial- og Tiempo-siloen der har "overlevet" perioden - og i forlængelse heraf derfor også de eneste af modellerne der er direkte sammenlignelige med den ikoniske "Clash Pack".

Nike-fan? Shop hele vores enorme udvalg af Nike fodboldstøvler til børn og voksne lige her! Husk du får GRATISiD på ALLE støvler.

Dengang havde vi som bekendt også kontrolsiloen CTR360 og powersiloen Total90 der, som vi kender det, er blevet erstattet med hhv. Magista- og Hypervenom. Dengang var farverne Hvid/Pink på Mercurial, Hvid/Sort på Tiempo, Hvid/Grøn på Total90 samt Hvid/Blå på CTR360. Og står stadig klart på stjernehimlen, som en af de stærkeste kollektioner fra Nike til dato.

Der er derfor byttet lidt rundt på farvekollektionerne - og en enkelt der er erstattet. Ikke desto mindre er 2016-udgaverne noget af det skarpeste vi har set længe fra Nike. Der er som nævnt ikke lavet nogle iøjnefaldende teknologiske opdateringer på nogle af støvlerne omend der dog, langt om længe, er sket en lille ændring omkring overdelskonstruktionen i Low Cut-topmodellen Magista Opus II. Det bringer vi dog selvfølgelig en særskilt artikel omkring i løbet af ugen...

For det er netop også i denne uge, at HELE kollektionen af Motion Blur-støvler fra Nike kommer i salg online og i udvalgte SPORTMASTER-butikker. Det gælder selvfølgelig både de helt dyre topmodeller til både børn og voksne, samt de lidt billigere prispunkter. Kollektionen lander TORSDAG D. 30.03.17. Med andre ord - du kan derfor nå at få dine nye støvler frem til weekenden hvis du bestiller inden torsdag kl. 16.00. Husk at følge os på vores forskellige sociale platforme på Facebook og Instagram - samt tilføj os på Snapchat. Du finder os på 'vildmedfodbold'.