Køb dine julegaver i god tid med mulighed for returnering helt frem t.o.m. d. 7. januar 2024
Gå til forside

9. JULI, 2017

ADIDAS GÅR I BLACKOUT-MODE OG INTRODUCERER MAGNETIC STORM PACK

Magnetic Storm Pack fra adidas giver "triple black"-vibes til Nemeziz, X og ACE-siloerne. Støvlerne er tilgængelige allerede nu på SPORTMASTER.dk med GRATISiD. Læs mere længere nede!

Vi må bøje os i støvlet! Sjældent har en "Black Pack" fra noget brand været så stealth i looket, som det er tilfældet med adidas' seneste skud på stammen - nemlig Magnetic Storm Pack. Kollektionen fra adidas er version nummer to i et overordnet "storm tema" fra adidas, som denne gang leder os ud i rummet og har inspiration med sig fra magnetiske rumstorme og nordlys.

Se hele den nye Magnetic Storm Pack fra adidas her. Tilgængelig netop nu med GRATISiD.

Det ses blandt andet i og omkring adidas-logoerne på tværs af både Nemeziz-, X- og ACE-støvlernehvor disse har et lilla skær og skifter udtryk afhængigt af hvordan sollyset falder herpå. Kombineret med det HELT matte, sorte look på støvlerne er Magnetic Storm Pack virkelig en kollektion der vinder hjerter!

Magnetic Storm Pack indeholder, som nævnt tidligere, farveopdateringer på de tre nøglesiloer hos adidas - nemlig Nemeziz, X og ACE. Modsat den forrige kollektion fra adidas, ved navn Dust Storm Pack, er der på Magnetic Storm Pack ikke introduktioner af nogen nye typer af støvler eller teknologiske opdateringer. Farveopdateringerne er derfor det eneste du skal forholde dig til ift. den nyeste kollektion. Men den er så absolut også svær, at lade vær med at stirre på når du først har dem i hænderne...

Hvad end du er spillertypen der signalerer kaos og fart i X17, kontrol og touch i ACE eller agility i Nemeziz er Magnetic Storm Pack allerede tilgængelig nu på SPORTMASTER.dk med dag-til-dag levering samt muligheden for GRATISiD der indebærer gratis navn, nummer og flag.

Hvilken af Magnetic Storm Pack støvlerne er din favorit? Vi vil enormt gerne høre din mening på vores forskellige sociale platforme på Facebook, Instagram samt på Snapchat hvor du finder os på brugernavnet 'vildmedfodbold'. Se hele udvalget af adidas-støvler her - og et par udvalgte modeller lige nedenfor.

Invalid widget