Pris

ranges from 100 to 2300

kr. —
kr.

Farve

Vælg butik og se udvalget

Sortér efter:

Populære i denne kategori

Adidas X – Cause Chaos!

Efter afskeden med de historiske siloer af fodboldstøvler Predator, 11Pro, AdiZero og – den forholdsvist nye Nitrocharge blev det samtidigt goddag til to nye siloer af Adidas fodboldstøvler.  En af dem er Adidas X – den nye speedsilo fra den tyske sportsgigant. Udfra dybe analyser og research har man defineret en ny type fodboldspiller i en fodboldstøvle – ”The Gamechanger”. En spiller der indgyder fart, uforudsigelighed og underholdning.

X // OVERDEL

Adidas X fodboldstøvler er produceret i både en syntetisk og en læderversion. Versionen i syntet er spækket med nye teknologier som, mildt sagt, har revolutioneret opfattelsen af fodboldstøvler. TechFit er bl.a en teknologi vi tidligere har stiftet bekendtskab med på Adidas-beklædning, men som nu også er implementeret på de nye Adidas X fodboldstøvler. TechFit-strømpen sørger, på både 15.1 og det lidt billigere alternativ 15.2 for maksimal kompression og perfekt fit omkring anklen. Det letvægtsmateriale X-siloen er bygget op omkring kaldes X-Skin. Et blødt syntetisk materiale der fungerer, som grundelement på X.15 1 - topmodellen i den nye X-silo. Topmodellen, som samtidigt findes i en læderversion - nøjagtigt som vi tidligere kendte fordelingen af F50 AdiZero i syntetisk, samt læderudgaven. Helt unikt er den syntetiske topmodel beklædt med Spaceskin, som udelukkende er en teknologi der gør sig gældende på X.15 1 i den syntetiske version. Den syntetiske version der i topmodellen vejer 215 gram - mens læderversionen vejer 230 gram. Topmodellen 15.1 er tilmed beklædt med NSG (Non Stop Grip)  der sørger for optimal boldkontrol i alt slags vejr – en teknologi vi fra Adidas tidligere har kendt, som DribbleTex.

X // KNOPSYSTEM

Med introduktionen af de nye Adidas X fodboldstøvler er der også konstrueret et spritnyt knopsystem hertil. Knopsystemet på X fodboldstøvlerne kaldes X-Claw og er ligeså vel, som det gør sig gældende på Ace-siloen, konstruereret til brug på både FG (Alm. græs) samt på AG (Kunstgræs). Derfor skal du ikke længere være specifikt minded på, at have støvler til hvert underlag. Helt specifikt er lige præcis X-Claw-knopsystemet bygget op omkring stabilitet, samt eksplosivitet. Specielt muligheden for acceleration og eksplosivitet klæber sig selvfølgelig til spillertypen der skal afgøre kampene på egen hånd og lave det uforudsete og uventede. Knopsystemet går tilmed igen på alle takedown-modellerne X 15.2 og X 15.3 - hvorfor at du selv nede i de prisniveauer får et fantastisk velopbygget og effektivt knopsystem.

X // SPILLERE

Med introduktionen af X fodboldstøvlerne fra Adidas har mange tidligere brugere af de gamle siloer skulle tage stilling til hvilken af de to nye – Ace og X – som man fremover skulle spille i. Da X fodboldstøvlerne ses som den direkte arvtager til AdiZero-serien er der derfor også rigtig mange gengangere der har valgt, at hoppe i X-serien. Kampafgørende og underholdende spillere, som Arjen Robben, Luis Suarez, Gareth Bale er de, måske, største profiler at nævne, mens det samtidigt er værd at nævne spillere som Angel Di Maria og Ezequiel Lavezzi der tidligere har været i hhv. Predator og Nitrocharge har valgt, at hoppe i den nye speedsilo.

X // PRISNIVEAUER

Adidas X fodboldstøvler findes selvfølgelig i flere forskellige prisvarianter – således at der er noget for enhver smag og pris. Topmodellen er X 15.1 og tilbydes i både en syntetisk version samt en læderversion. Både den ene og den anden model fås helt fra topmodellen og ned til 15.3 som er det næstbilligste alternativ i den samlede serie.  Flere af de fantastiske teknologier gør sig ikke kun gældende på topmodellen, men også på de mere prisvenlige alternativer hvorfor, at der også her ligger nogle kvalitetsstøvler, at hente.

Udvalget af Adidas X fodboldstøvler på SPORTMASTER.dk er kæmpe stort – hvad end du er til topmodellen i enten læder eller syntet med TechFit-strømpe, Spaceskin og alt det andet lækre. Eller om du er det til de lidt billigere alternativer, som designmæssigt ligger sig op af topmodellerne. Ligeså har vi løsningen til dig om du har brug for FG/AG-støvler, indendørsmodeller, eller SG-støvler – alle modeller fås selvfølgelig med mulighed for GRATISiD.