Pris

ranges from 100 to 2300

kr. —
kr.

Farve

Vælg butik og se udvalget

Sortér efter:

Populære i denne kategori

Adidas ACE fodboldstøvler – Control Everything!

Farvel til Nitrocharge, Predator, AdiZero og 11Pro fodboldstøvler og goddag til Adidas Ace – den nye kontrolsilo hos Adidas. En støvle der byder på nye innovative teknologier og elementer, som vi ikke tidligere har set.  Adidas har med lanceringen af Ace defineret en ny type fodboldspiller udfra dybdegående analyser og research – ”playmakeren” der styrer slagets gang og altid stræber efter, at være den bedste.

En type der uagtet hvor han er placeret på banen – om det er som spillende midterforsvarer, en dybdeliggende central midtbanespiller, højre back – eller som en klassisk 10’er stræber efter, at være den bedste. Samtidigt med, at han kender sine begrænsninger.

ACE // OVERDEL

De nye Ace fodboldstøvler er topmodellen Ace 16.1 Primeknit fremstillet i det avancerede knittede materiale. Støvlen er spækket med nye teknologier, som PrimeCut, ControlWeb og ControlFit. PrimeCut konstruktionen der kendetegnes ved den nyudviklede TechFit-krave, er med til at sikrer et suverænt locked-down fit omkring anklen. ControlWeb er implementeret på tværs af alle prisniveauer med forskellig beklædning afhængigt af om det er topmodellen 16.1 eller det billigste alternativ 16.4. ControlWeb er en perforeret overflade der kan sammenlignes en smule med 11Pro i sin sidste udgave. Control er 3D-produceret, som sammen med NSG (Non Stop Grip) der sørger for optimal boldkontrol i al slags vejr gør støvlen helt unik – og en revolution af controlsiloen som helhed. ControlFit er med til, at gøre at vi kan sammenligne Ace fodboldstøvler med tidligere siloer, som f.eks Predator og 11Pro. Pasformen er, sammenlignet med Adidas X fodboldstøvler, en smule bredere hvilket skal tilskrives denne nye teknologi, som sørger for det lidt bredere – men fleksible fit, som gør at støvlen tilpasser sig efter din fod – uagtet om det er den syntetiske eller læderudgaven af Adidas Ace.

ACE // KNOPSYSTEM 

Det nye knopsystem på Ace fodboldstøvlerne fra Adidas kaldes GroundCTRL 2.0. Et knopsystem bestående af 11 runde knopper der samtidigt med et fantastisk greb i banen, sikrer dig optimale forudsætninger når du ligger og vender og drejer i banen. Knopsystemet er udelukkende sammensat af runde knopper, som gør vendinger og hurtigere retningsskift når du styrer spillets gang, til en leg. Samtidigt er det nye knopsystem på Ace fodboldstøvlerne anvendeligt på både FG (Alm. Græs) samt på AG (Kunstgræs), så du ikke længere skal tænke på, at have Adidas fodboldstøvler til begge underlag.

ACE // SPILLERE

Med introduktionen af Ace fodboldstøvlerne fra Adidas har mange tidligere brugere af de gamle siloer skulle tage stilling til hvilken af de to nye – Ace og X – som man fremover skulle spille i. Bl.a skal Mesut Özil, Juan Mata, Bastian Schweinsteiger, Philipp Lahm, Ivan Rakitic og James Rodriguez alle spille i de nye Ace fodboldstøvler. Et ganske interessant hold af spillere, som ellers har repræsenteret både Predator-, AdiZero og 11Pro-siloerne tidligere – og som nu skal finde sig til rette i de nye Ace fodboldstøvler.

ACE // PRISNIVEAUER

Ace fodboldstøvlerne fra Adidas kommer både i en syntetisk- samt en læderudgave. Topmodellen kaldes Ace 16.1, som nævnt er konstrueret i Primeknit. Ace 16.2 er prisniveauet under, som stadig byder på flere lækre egenskaber. De billigste alternativer hedder Ace 16.3 og Ace 16.4 – hvortil 16.4 kun findes til børn.

Udvalget af Ace fodboldstøvler på SPORTMASTER er enormt – hvad end du er til topmodellen 16.1 eller til de lidt billigere alternativer. Samtidigt tilbyder vi modellerne i både FG/AG-versioner, men også i SG-udgaven – som alle kan fås med GRATISiD. Bestil dit par og begynd, at kontrollere alle spillets facetter – både offensivt og defensivt!