Søg i over 12.000 produkter..

9 har købt denne

i de sidste 24 timer

Slide 1 of 6
  • adidas-Ultra BOOST 20-Cblack/Ngtmet/Ftwwht-2146976
  • adidas-Ultra BOOST 20-Cblack/Ngtmet/Ftwwht-2146976
  • adidas-Ultra BOOST 20-Cblack/Ngtmet/Ftwwht-2146976
  • adidas-Ultra BOOST 20-Cblack/Ngtmet/Ftwwht-2146976
  • adidas-Ultra BOOST 20-Cblack/Ngtmet/Ftwwht-2146976
  • adidas-Ultra BOOST 20-Cblack/Ngtmet/Ftwwht-2146976
LIVEPRIS
adidas-Ultra BOOST 20-Ftwwht/Ftwwht/Cblack-2146975
adidas-Ultra BOOST 20-Cblack/Ngtmet/Ftwwht-2146976

adidas Ultra BOOST 20Farve: (Cblack/Ngtmet/Ftwwht)

Style nummer: 2146976

Løbesko til kvinder

1.500,-

925,-

Livepris betyder, at vi overvåger prisen hos de nærmeste konkurrenter for at sikre dig en fair handel hver gang

adidas-Ultra BOOST 20-Cblack/Ngtmet/Ftwwht-2146976

adidas Ultra BOOST 20

1.500,-

925,-

Hvad er neutral løbestil?

Hvis du har en neutral løbestil, så fordeles din vægt lige ned gennem benet og giver dig det mest effektive afsæt, når du løber. Dine sko vil altså stå lige, hvis du ser dem bagfra. En neutral løbesko har typisk en ensartet hårdhed i mellemsålen, så du ikke støttes eller presses fra den ene eller anden side. Læs mere om løbestil her

adidas Ultra BOOST 20

Ikke engang himlen sætter grænserne
Nu er Ultra BOOST 20 fra adidas klar til at gøre dine fødder lykkelige. Og du kommer til at få bounce, der får løbeturen til at føles som en svævetur. For serien af løbesko er kendt for deres fantastiske mellemsål, der er lavet med BOOST-skum. Og det kendetegner selvfølgelig også Ultra BOOST 20. Ligesom i 19’eren har 20’eren også 20 % mere BOOST end de tidligere versioner, og derfor er der suverænt energiudbytte på løbeturen. Skummet sikrer returenergien, der får dit tråd og bounce til at gå op i en højere enhed. Derudover arbejder Torsion Spring-konstruktionen sammen med mellemsålen for at give løberen en forbedret støtte. Stretchweb-ydersålen er stadigvæk lavet med Continental-gummi, der giver genialt greb på underlaget. Det tilpasser sig dit løb og din stil – og giver dig en glattere og mere fleksibel løbetur. Gummien har lækker trækkraft og giver et dejlig energifyldt løb, hvor du ikke kommer til at opleve problemer med overfladerne, du bevæger dig rundt på.

Kontrol, åndbarhed og lock down – suveræn overdel
Overdelen er skabt med Tailored Fiber Placement, der ellers normalt bliver brugt til fx sikkerhedsseler i fly og til helikopteres rotorer. Men i Ultra BOOST 20 bliver den brugt til at tilsætte garn til overdelen, der giver fantastisk effektiv masse og tykkelse til skoen. Det giver dig kontrol over afsæt og landing og påvirker også overdelens Primeknit+. Tekstilprocessen danner syninger over hver enkel millimeter for at give fremragende fastlåshed, fleksibilitet og stabilitet til løbeturen. Fuld kontrol og super komfort. Overdelen har også forbedret åndbarhed, så dine fødder kan trække vejret på løbeturen.

Formstøbt hælkappe sikrer stabiliteten
Dine fødder kommer til at have det rigtig godt på løbeturen. Det gør de blandt andet fordi, Ultra BOOST 20 har en hælstruktur, der på fremragende vis er med til at fastlåse din fod. Så kan du føle dig sikker på, at fødderne er beskyttet og forbliver i den rette stilling, når du tilbagelægger de mange kilometer. Du kender hælen fra Ultra BOOST 19, og den helt særlige hælkappe giver ikke bare et behageligt løb, men designet er også noget helt for sig.

Produktdetaljer
- Løbesko til kvinder
- Tætsiddende og soklignende pasform
- Snørelukning
- Overdel i tekstil og adidas Primeknit+
- Tailored Fibre Placement sikrer en fastlåst pasform
- Højtydende løbesko
- Boost-mellemsålen sikrer skøn bounce - glem alt om tyngdekraft
- Stretchweb-ydersål med Continental-gummi
- Drop: 10 mm (hæl 22 mm / forfod 12 mm)
- Vægt: 310 g (str. 42 2/3)

adidas

adidas

Legendariske adidas er en af de helt store spillere, når det kommer til sportstøj og mode. Det tyske kæmpebrand har en historie, der strækker sig over mange år, og de vil altid være en stor inspiration i sportsverdenen. Street-kulturen har også altid nydt godt af fx adidas Originals, der byder på cool sneakers og lækkert tøj.

Kundeservice

Følg os

VILD MED SPORT

VILD MED FODBOLD

e-mærket

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere: