Søg i over 12.000 produkter..

Nyhed
Slide 1 of 6
  • adidas-Supernova+-Ftwwht/Halsil/Scrpnk-2194991
  • adidas-Supernova+-Ftwwht/Halsil/Scrpnk-2194991
  • adidas-Supernova+-Ftwwht/Halsil/Scrpnk-2194991
  • adidas-Supernova+-Ftwwht/Halsil/Scrpnk-2194991
  • adidas-Supernova+-Ftwwht/Halsil/Scrpnk-2194991
  • adidas-Supernova+-Ftwwht/Halsil/Scrpnk-2194991
Neutral

adidas Supernova+Farve: (Ftwwht/Halsil/Scrpnk)

Style nummer: 2194991

Løbesko til kvinder

1.000,-

adidas-Supernova+-Ftwwht/Halsil/Scrpnk-2194991

adidas Supernova+

1.000,-

Hvad er neutral løbestil?

Hvis du har en neutral løbestil, så fordeles din vægt lige ned gennem benet og giver dig det mest effektive afsæt, når du løber. Dine sko vil altså stå lige, hvis du ser dem bagfra. En neutral løbesko har typisk en ensartet hårdhed i mellemsålen, så du ikke støttes eller presses fra den ene eller anden side. Læs mere om løbestil her

adidas Supernova+

Adidas er klar til at sende dig mod nye mål med den nyeste udgave af deres løbesko Supernova! Den nye Supernova er skabt for at hjælpe dig med at komme ud ad døren og starte dit løb med et smil! Skoen er lavet I et simpelt og flot moderigtigt design, med suveræne løbemæssige egenskaber.

Lad fødderne ånde
Overdelen på Supernova er lavet i blødt mesh som gør det muligt for fødderne at ånde. Selvom overdelen er blød, så omfavner den foden godt og hjælper til at man har en stabil fornærmelse i sit løb. Pløsen er desuden fastgjort ved både inder og ydersiden af sålen så man undgår folder og trykpunkter der kan genere!

Hælen på Supernova er konstrueret til at holde fast i den nederste del af hælen, så foden får god støtte og holdes nede i skoen. Derudover er der god plads til at akillessenen kan bevæge sig frit, dette gør denne løbeskoen velegnet hvis du har oplevet problemer og skader med hæl eller akillessene.

Suveræn hybrid-mellemsål
Mellemsålen på adidas Supernova består af to velkendte adidas teknologier, BOOST og BOUNCE. BOOST er tilført i den bagerste og forreste del af skoen for at opnå god støddæmpning. BOOST giver meget af den energi, der bliver absorberet tilbage til dit løb, det gør at man får en fjedrende og blød løbeoplevelse.
BOUNCE materialet i forfoden er lidt mere stift og kontant, det hjælper med at man kan få et effektivt afsæt. Kombinationen af disse to materialer gør at skoen meget alsidig og gør Supernovaen idéel som hverdags løbesko.

Fantastisk sko, til en fantastisk pris
Adidas Supernova er en rigtig god allround løbesko som egner sig til både korte og lange løbeture i et roligt tempo. Supernova har fokus på komfort og at man sikkert skal kunne komme fra A til B. Har man ikke tidligere prøvet Kræfter med adidas løbesko vil denne være perfekt til at mærke hvad deres teknologier kan. Prisen gør det også attraktiv hvis man gerne vil starte med at løbe, så er supernovaen rigtig god som det første par løbesko!

Produktdetaljer
- Lette løbesko til kvinder
- Neutral løbestil
- Almindelig pasform
- +-model med endnu mere støtte og BOOST i
- Overdel i mesh
- Hybrid Bounce- og Boost-mellemsål
- Overdelen består af mindst 50 % genanvendt stof

adidas

adidas

Legendariske adidas er en af de helt store spillere, når det kommer til sportstøj og mode. Det tyske kæmpebrand har en historie, der strækker sig over mange år, og de vil altid være en stor inspiration i sportsverdenen. Street-kulturen har også altid nydt godt af fx adidas Originals, der byder på cool sneakers og lækkert tøj.

Kundeservice

Følg os

VILD MED SPORT

VILD MED FODBOLD

e-mærket

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere: