Gå til forside

Find glæden ved at træne!

Mød sanger og sangskriver Nabiha, som elsker at udfordre sig selv med nye træningsformer og som har fundet formlen til, hvordan man bevarer sin motivation til at træne!

 

For Nabiha er ugentlige træningspas en energikilde, så hun kan holde trit med en travl og uforudsigelig hverdag som musiker. Træningen er et frirum, hvor hun får tømt hovedet og fokuserer på bevægelse, teknik, styrke og kondition. Det sidste års tid har hun primært dyrket crossfit og holder meget af den funktionelle træning, som arbejder med alle muskelgrupper.

 

”Det der er fedt ved crossfit er, at alle kan være med – uanset dit niveau kan du træne, så det giver udbytte.”

 

Men variation i træningsformer er vigtig for Nabiha, og derfor har hun søgt at kombinere crossfit med helt andre typer motion.

 

”Træning fungerer ikke for mig, hvis det bliver for ensformigt og en sur pligt. Jeg elsker variation i min træning og har kombineret min crossfit træning med gåture, ballet, svømning og pilates”.

 

I det hele taget kendetegner det Nabihas tilgang til træning, at hun elsker at blive udfordret, er nysgerrig og ikke mindst fascineret af teknikken bag de enkelte træningsøvelser og sportsgrene.

 

”Jeg elsker at bruge min krop og at lære nye ting. Det er ikke så vigtigt for mig at være den stærkeste, hurtigste eller teknisk dygtigste, bare jeg har det sjovt. Og så holder jeg af at udfordre mig selv og nørde igennem. Jeg gik på et tidspunkt til boksning og var dybt imponeret over, hvordan det favner både koordination, styrke, teknik, rytme og cardio. Det minder på mange måder om dans. Som sanger giver det rigtig god mening for mig at gå til boksning med al den fokus på core og cardio, og som et ekstra plus får man mulighed for at komme af med sine aggressioner!”

Træning er blevet en gave, som jeg giver til mig selv, og på de dage hvor det er lidt sværere at komme afsted, er jeg heller ikke bleg for at belønne mig selv med fx en god kaffe efter en veloverstået træning.

Træning bør gøre dig glad

 

Nabiha kender alt til de dage, hvor det er svært at tage sig sammen eller til de træningsløfter, som man ikke kan gennemføre. For ikke at sidde fast i et dårligt mønster fokuserer hun på at tage nogle mere langsigtede og holdbare beslutninger for sin træning:

 

”Jeg har gennem tiden fundet ud af hvad der virker bedst for mig, og så forsøger jeg at give det så meget plads som muligt, samt at skrue ned for de høje forventninger og den dårlige samvittighed. Træning skal være sjov, varieret og ikke for uoverskuelig at komme til, hvis det skal virke for mig.”

 

”Jeg prøver også at sætte nogle realistiske delmål for min træning og finde en god balance mellem den og arbejde, familie, hverdag og weekend.”

Find motivationen

Når du rammer muren og har svært ved at finde træningsmotivationen er det vigtigt at finde ud af, hvad der virker for netop dig. Hvornår skal du træne? Hvem skal du træne med? Hvilken type motion gør dig glad? Og ikke mindst hvorfor træner du? For Nabiha er træning et frirum, som er drevet af lyst og som giver masser af energi og motivation til at træne mere:

 

”Træning er noget jeg gør 100% for mig selv. Jeg elsker at føle mig stærk, tage tid ud til mig selv, jeg får mere energi, drikker mere vand og får lyst til at spise sundere. Min hud er pænere, jeg ser på mig selv med venligere øjne og så føler jeg mig så bad ass, hver gang jeg rykker mig. Det er motivation, der kan mærkes.”

 

Hun træner typisk om morgenen og det har vist sig at være helt rigtigt i forhold til udbyttet:

 

”Jeg er glad for at træne om morgenen. Det giver mig overskud til resten af dagen, så jeg sørger for at preppe morgenmad, pakke tasken og lægge træningstøjet frem aftenen før, så jeg nemmere kan rulle ud af sengen og direkte i tøjet inden min hjerne når at finde på undskyldninger.”

 

For Nabiha fungerer kombinationen af at træne alene og sammen med andre rigtig godt.

 

”Når jeg går mine ture på Vesterbro med musik eller podcast i ørerne tømmer jeg hovedet og nulstiller ligesom mig selv. Til crossfit træner jeg ofte med mine veninder – i stedet for at tage en kop kaffe på en café, så hygger vi os sammen med motion. Det kan være en virkelig fed ting, at nogen venter på dig – det er langt mere motiverende at være flere, der træner sammen. Og så er det dejligt med et heppekor af dejlige damer man kan dele sine træningsrejses op- og nedture med. ”

Nano X2 er en virkelig behagelig og let sko, som sidder godt på foden. Helt perfekt til mine træningsbehov.

Når udstyr gør en forskel

Nabiha er bevidst om, hvor vigtigt det er at have behageligt træningstøj på. Tøj som sidder godt og som kan holde til det meste.

 

”Med tiden er jeg blevet mere opmærksom på betydningen af kvalitetsudstyr – tøj, sko - og hvad det gør for min præstation og velvære under træning. Jo mindre jeg behøver tænke over det under træningen, jo bedre”.

 

Nano X2 træningsskoen fra Reebok er perfekt til Nabihas behov, da den kan bruges til flere forskellige typer af træning.

 

”Den er behagelig, let, breatheable, sidder godt på foden og kan det hele. Lige fra gåture til vægtløftning – den fungerer perfekt for mig, som elsker træningssko og sneakers”.

Jeg går efter træning, som jeg synes er sjov, givende og udfordrende, og hvis jeg går kold holder jeg en pause eller skifter til noget nyt. Det holder min lyst og motivation oppe. Det næste jeg kaster mig over bliver forhåbentlig taekwondo. Det bliver heller ikke nemt. Men helt sikkert sjovt!”

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold