Gå til forside

Nike Wild Run - Slip kræfterne løs

Det er blevet tid til dit vildeste løb. For selvom efteråret er begyndt at ramme for alvor, betyder det ikke, at du skal holde dig tilbage. Derfor er Nikes nye løbekollektion intet mindre end spot on. Nikes Wild Run løbegear er nærmest en invitation til at lade fede farver og geniale teknologier gøre dit efterårsløb til en leg. For det vandafvisende Nike løbetøj gør dig klar til at løbe fra det våde og klamme vejr.

Farver og fuld fart

Du kommer til at få så meget fart på, at regnen ikke kommer til at indhente dig. For de hurtige farver, som er dybt inspirerede af fortidens gyldne tider, kommer til at gøre dig flyvende. De skrigende farver, som du ser på løbetøjet fra Nikes Wild Run-kollektion, var lige så sikkert et hit i 90’erne, som Aqua var sikre på topplaceringer på hitlisterne. Så tag et kig tilbage i tiden, og lad de funklende farver drive dig fremad – Wild Run er et hit nu.

Praktisk og komfortabel løbetur

Det vandafvisende materiale gør dig i stand til at komme ud på løberuterne, selvom regnen forsøger at holde dig hjemme. Mørket begynder også at forsøge at overtage din aftenløbetur, men du skal ikke være bekymret for at være ubemærket - for de reflekterende detaljer kommer til at gøre dig til et lille lys i mørket. Komforten er også i top med det svedtransporterende Dri-FIT-materiale, der også er blødt og tætsiddende. Efteråret bliver ikke så ringe endda. Tjek kollektionen ud hos SPORTMASTER. Den består blandt andet af en windrunner, løbebukser, tights, tank tops og løbeshorts.

Trænger garderoben også til et par nye løbesko? Vi tilbyder et stort udvalg af Nike Løbesko

shop look

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo