Vi sidder klar til at hjælpe
Ring til os på 43 28 72 27
Tilfredshedsgaranti
test dine sportssko i 30 dage

Pris

ranges from 300 to 1550

kr. —
kr.

Farve

Vælg butik og se udvalget

Sortér efter:

Populære i denne kategori

NIKE LØBESKO HOS SPORTMASTER

Nike er et af de absolut største brands i verden og producent af sportswear til flere forskellige discipliner og sportsgrene. Siden 1970’erne har de været en førende trendsetter i sportsindustrien med nyskabende og kvalitetsbetonede produkter inden for tøj, sko og sportsudstyr.

Vovemodet, nysgerrigheden og kvaliteten er ingen undtagelse, når det kommer til løbesko, hvor Nike er i en liga for sig selv.

NOGET FOR ALLE

Hos SPORTMASTER har vi et bredt og varierende udvalg af Nike-løbesko til kvinder, mænd og børn. Her kan du shoppe løs blandt alle Nikes populære modeller, såsom LunarEpic, LunarGlide, Nike Free og Nike Air Zoom - og herunder modeltyperne Pegasus, Structure, Vomero, Elite, Odyssey.

Nike-sortimentet består af et utal af farver, størrelser, former, materialer og trendy designs. Her finder du derfor løbeskoen, som matcher netop din unikke stil.

Hvad end du er på udkig efter billige løbesko, eller sko med mere avancerede funktionaliteter, er der en meget god chance for, at du kan finde løbeskoen til dine behov på denne side.

FIND NIKE-SKOENE TIL DIN LØBESTIL

Hos SPORTMASTER er vi klar over, hvor vigtigt det er at gribe løbetræningen korrekt an med de helt rigtige sko, så risikoen for skader og overbelastning formindskes. Ingen fødder er nemlig ens, og derfor er det forskelligt fra person til person, hvilke egenskaber man har brug for i sine løbesko.

Før du køber et par Nike-løbesko, er det derfor en god idé at orientere dig om, hvilken løbestil du har. I grove træk findes der to forskellige løbestile: (over)pronation og neutral (og herunder (over)supination). Du kan læse mere om dem HER.

NIKE-LØBESKO TIL DIG DER OVERPRONERER

Hvis du overpronerer, ruller dine fødder for meget indad, når du løber. Her kan du med fordel vælge Nikes populære Nike Air Zoom Odyssey, der er særligt ideel til nye og uerfarne løbere. Er du istedet en øvet løber med moderat overpronering kan du med fordel løbe i Nike Air Zoom Structure, der er særligt velegnet til den mere erfarne og lette løber. Overpronerer du kun i en mild grad, er Nike LunarGlide en oplagt mulighed som løbesko.

NIKE-LØBESKO TIL DEN NEUTRALE LØBER

Løber du neutralt, skal dine løbesko ikke kompensere og gøre op for noget. Her er et fordelagtigt valg derfor Nike Air Zoom Vomero eller Nike Air Zoom Pegasus, som begge er blandt Nikes mest populære løbeskomodeller.

NIKE FREE TIL DEN NATURLIGE LØBER

I vores webshop finder du et stort sortiment af Nike Free, der som løbesko er velegnet til natural running. Nike Free er god til den lette og hurtige løber, der ikke har brug for øget støtte om foden og som gerne vil have en naturlig barfodsfornemmelse, når der løbes. I vores sortiment af Nike Free løbesko kan du blandt andet købe Nike Free RN 2017 - både i udgaver med flyknit og uden.

Hos SPORTMASTER står vi klar til at hjælpe dig med at finde Nike-løbeskoene til præcis DIN løbestil. Du er nemlig altid velkommen til at kigge forbi en af vores mange butikker rundt om i landet og få lavet en gratis løbetest af vores specialuddannede personale. 

Alle løbeskoene på SPORTMASTER.dk er på lager til dag-til-dag levering. Bestiller du dem i dag, er du derfor godt løbende inden længe. Yderligere giver vi dig altid 30 dages tilfredshedsgaranti, så du i ro og mag kan teste om dine nye løbesko passer til lige præcis dig.