Gå til forside

Garmin Instinct 2

- En værdig efterfølger

Nogle gange bliver man skuffet, når der kommer en efterfølger til noget, der er virkelig godt. Det er ikke tilfældet her. Garmins Instinct 2 er i den grad en værdig efterfølger til første version af Instinct.

Det geniale smartwatch er en perfekt følgesvend til hverdag, sport og i den grad til outdoor-eventyrene. Det robuste ur kan holde til de vilde ture ud i ødemarken (eller den danske natur), og det giver dig mulighed for at kunne bruge en række fantastiske funktioner direkte fra håndleddet. Du kan få fingrene i Garmins Instinct 2 i fire versioner: Standard, mindre udgave samt Solar i både normal størrelse og i mindre udgave.

Tag på

GPS-eventyr

 

Når du er på farten i hverdagen eller på eventyr i vildmarken, er det ikke helt skidt at have styr på, hvor du befinder dig. Instinct 2 har GPS-egenskaber i høj klasse. Du kommer til at have fuld kontrol over dine ture. For GPS, GLONASS og Galileo-satellitsystemer giver dig muligheden for sporing i de krævende omgivelser, du begiver dig ud på – og hvor GPS alene måske ikke er nok.

Batteri til hele turen


Instinct 2 holder dig kørende på hele din outdoor-tur. For du skal ikke løbe tør for batteri, når du er på eventyr, og batteriets levetid er da også suveræn i Garmins nye ur. Med Solar-udgaven af Instinct 2 får du endda nærmest uendelig batterilevetid. Så bliver turene lidt sjovere.

Træn smartere

 

Også til din træning er Instinct 2 en trofast hjælper. Det har en række indbyggede sportsapps til fx løb, cykling, svømning, styrketræning, yoga og meget mere. Som noget nyt har det nye Instinct 2 også VO2 Max-funktion. Det betyder blandt andet, at uret kan fortælle dig, hvordan du kan forvente at præstere, når du vil dyrke motion. Uret kan også bedømme din fitness age og giver dig tips til, hvordan den kan blive lavere, hvis du da har brug for det.

Instinct 2 er standardudgaven som måler 45mm i diameter.

Instinct 2S er en mindre version af uret. Det måler 40 mm i diameter.

Instinct 2/2S Solar måler 45mm og 40mm i diameter og forlænger batterilevetiden med solenergi.

Instinct er et genialt ur til både outdoor-livet, hverdagen og til sport. De robuste egenskaber, den gode batterilevetid, det suveræne GPS og en masse andet sikrer dig en makker i tykt og tyndt.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo