Gå til forside

ASICS

GEL-Kayano 29

GEL-Kayano 29 - Ny teknologi sikrer maksimal komfort

Stik fødderne i den nyeste teknologi og oplev en løbetur med komfort i verdensklasse med nyheden fra Asics – Kayano 29. Kayano 29 konstrueret med teknologier, som ikke er set i Kayano før. Hovedmålet har været at opretholde en god stabilitet, samtidig med at skoen er let og smidig. Derfor er Kayano 29 en perfekt mængdetræningssko, til dig som også ønsker maksimal komfort til dine fødder.

Hvad er nyt ved skoen?

 

LITETRUS er det nye du skal kende til. Den nyeste version af Kayano er nemlig blevet opdateret med en ny stabilitetsteknologi, som kaldes LITETRUS. Det er en one-piece løsning af to tidligere stabilitetsteknologier - stabilitetskilen kaldet Dynamic Duomax som sidder på indersiden, er teamet op med den tidligere Space Trusstic til mellemfoden. Det får du en mere smidig og fleksibel afvikling fra hæl til forfod af, uden at gå på kompromis med stabiliten i løbet, hvilket giver dig et let løb og gør turen til en leg. .

Støddæmpning i topklasse


Mærk de tre gode lag fra fod til landevej. Kayano 29 har to forskellige mellemsåle. Først en mellemsål i FlyteFoam Blast +, dernæst en LITETRUSS mellemsål i FlyteFoam og til sidst en GEL-pude i hælen. En treenighed af GEL og mellemsålsmaterialerne reducerer de stød der kommer op gennem kroppen, giver maksimal støddæmning, som skåner kroppen samtidig med at du får en blød og energigivende løbeoplevelse.

Kanon komfort og stærk stabilitet

 

Komforten er stadig i top, med en lav hælkappe, der sidder som en hestesko omkring hælen for at give stabilitet og god komfort.

 

Overdelen er ikke kun åndbar, blød og med en god tilpasning til foden. Skoen er også lavet i Engineerede Jackquard mesh, som nu er produceret af 75% genanvendte materialer, hvilket gør den nye Kayano mere bæredygtig end set før.

Perfekt til pronering

 

Alle fødder er forskellige og lige meget om du løber langt eller kort, kan du have fødder som overpronerer. Her er Kayano 29 det perfekte match til dig. Ud over en god stabilitet og maksimal komfort får du også en stødabsorbering i topklasse. Både på det korte og lange ture.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster Facebook
Sportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere: