Gå til forside

adidas forever sport winter

Forever Sport – SPORTMASTER x adidas

Sport er altid en af de rigtig gode genveje til glæde, velvære og sundhed – også når vinteren rammer, og man i ny og næ kommer til at opleve, at motivationen ikke er den samme. Sammen med adidas og fire seje ambassadører vil vi gerne fortælle dig, at sport er skønt året rundt – også når kulde, regn og klamt vejr fylder lidt mere, end hvad godt er. Har man udstyret i orden, bliver det endnu nemmere at mærke motivationen hver gang. Herunder viser de fantastiske ambassadører, hvordan de med adidas-gear får det maksimale ud af deres sport og træning – og hvordan sporten giver dem det frirum og den glæde, der giver hverdagen et enormt boost. For dem er elementernes udfordringer intet problem.

Jasper Ritz

Outdoor – Jasper Ritz mærker frirummet

JJasper Ritz er vild med sine outdoor-eventyr. Han bliver inspireret af at komme ud i det fri og mærke netop det frirum, som turene ud i naturen byder på. Og når vinteren og kulden for alvor rammer, betyder det ikke, at man ikke kan komme afsted. For hvis grejet er i orden, kan du nyde turen. Med sig har Jasper Ritz en Helionic-dunvest. Den er fyldt med andedun, der sikrer varmen til eventyrene i kulden. Terrex Free Hiker-skoen er også perfekt til outdoor-turene. GORE-TEX membranen er vandtæt og åndbar, så føddernes komfort er sikret på hele turen. Shop det lækre gear her hos SPORTMASTER. Så kan du også komme ud og nyde dine outdoor-ture – uden at være bekymret for, om gearet kan klare vinterens kulde og klamme vejr.

Jasper Ritz

Outdoor Entusiast - 100+ shelterture

 

Du kender blandt andet Jasper Ritz fra diverse tv-programmer og podcasts. Han snakker om livet som far i den populære Farmænd-podcast og har fået seerne til at smile og grine gang på gang i programmer på TV2 Zulu og DR3. Han er vild med at lave tv og radio, men han er også vild med outdoor-livet, hvor han har kastet sig ud i en række ture ud i de spændende elementer, naturen byder på.

Jeg elsker de kolde ture, og der er det især vigtigt med godt grej. For når det er i orden, kan du nyde turen.

- Jasper Ritz​

Pernille Blume

Yoga - Pernille Blume træner for at blive den bedste udgave af sig selv

For Pernille Blume er yoga blevet en vigtig del af hverdagen og træningen, og hun mærker, hvordan yogaen bidrager positivt til så mange facetter i livet – og til svømningen ikke mindst. At kunne bevæge sig og samtidig opnå den perfekte ro og balance er Pernille Blumes vej til sejr. Pernille Blume træner i Studio Sports-BH’en, der er sømløs og føles både blød og glat mod huden. Hun træner også i et par Formotion Sculpt-tights. Med dem får du en formgivende pasform, der tilpasser sig perfekt til din krop og dens bevægelser med en tætsiddende kompression. Det er i øvrigt skabt med genanvendte Primegreen-materialer, som er lavet til at præstere. Sættets matchende farver sikrer stilen og motivationen. Har du også stor glæde af yogaens mange muligheder og kvaliteter som træningsform? Så tjek adidas’ yogatøj ud her hos SPORTMASTER. Så kan du selv finde frem til, hvordan yogaen skal give dig den perfekte balance og ro.

Pernille Blume

Proffesionel svømmer - Olympisk guld

 

Pernille Blume er en stjerne i svømmebassinet. Med blandt andet flere OL-medaljer i bagagen er hun en af verdens hurtigste, når der skal dystes i vandet. Det hele kulminerede, da hun i 2016 vandt Danmarks første OL-guldmedalje i svømning siden 1948, da hun svømmede hurtigere end alle andre på 50 meter fri. I 2016 fik hun også Danmarks mest fornemme sportspris, da hun blev kåret til Årets Sportsnavn.

Jeg bliver motiveret af, at min sport bringer mig steder hen fysisk og mentalt, som jeg ikke ville finde andre steder i livet.

- Pernille Blume​

Maja Alm

Løb - Maja Alm bider igen, når kulden bider

Når Maja Alm løber i kulden, bliver tempoet bare skruet i vejret, selvom temperaturen falder. adidas har skabt tøj, der gør vinterløbeturene helt perfekte for hende. COLD.RDY-løbejakken gør vinteren til din yndlingsårstid for dig og dit løb. Den har både isolering og svedtransporterende egenskaber, så løbeturen i kulden både bliver optimal i forhold til temperatur og komfort. Hendes Techfit-tights giver god kompression og med AEROREADY-teknologien får man genial svedtransport til løbeturenes svedige vinterløb. Vil du selv løbe vintersolen sort i kulde, hårde terræner eller bare på byens mange løberuter? Så tjek adidas’ løbegear ud her hos SPORTMASTER. Så bliver du klar til at mærke endorfinerne og lungerne en gang for alle.

Maja Alm

Proffesionel orienteringsløber
7x Verdensmester

 

Maja Alm kan løbe som ingen andre, og hun er den mest vindende danske orienteringsløber nogensinde. Samlet set har hun vundet 7 guldmedaljer til VM i orienteringsløb og også en række medaljer af sølv og bronze. Hun er en stjerne i sin sport, fordi hun mestrer de krævende løb, hvor der både skal løbes hurtigt og samtidig navigeres rundt i ukendt og udfordrende terræn. Ved siden af sporten er Maja Alm i øvrigt tandlæge.

Når kulden rammer, skal udstyret være perfekt. Varmt og tørt er godt for troen på at sætte en ny personlig rekord.

- Maja Alm​

Cecilie Uttrup

Træning - Cecilie Uttrup træner for at kunne yde sit bedste

Den gode træning fører til gode resultater. Cecilie Uttrup Ludwig vil altid være klar til at præstere på det højest mulige niveau – også når vinteren giver vejr- og temperaturmæssige udfordringer. Truepace COLD.RDY-jakken fra adidas by Stella McCartney er et fremragende mellemlag, når temperaturen daler, og du på trods af kulden gerne vil træne udenfor. Strækbarheden er i top og varmen er sikret. Du kan også modstå kuldens udfordringer, hvis du tager Ultraboost 21 COLD.RDY på, når du skal træne og løbe i de kolde måneder. Hvis den lækre stil skal sikres, kan du også trække adidas’ Marimekko AEROKNIT-tights på til træningen. Den svedtransporterende AEROREADY-teknologi giver suveræn komfort. Find dit træningsgear fra adidas her hos SPORTMASTER, så du kan træde ind i fitnesscentret, i stuen, ja faktisk hvor som helst, når du vil præstere, svede og få en fantastisk træningsoplevelse gang på gang.

Cecilie Uttrup

Proffesionel cykelrytter
World Tour etapevinder

 

Cecilie er en fremragende cykelrytter. Hun kører til daglig på FDJ-Nouvelle Aquatine-Futuroscope, hvor hun bestiger det ene bjerg efter det andet på sin jernhest sammen med resten af cykeleliten. Du kender nok også Cecilie fra diverse interviews, hvor hun har intet mindre end et smittende højt humør..

Jeg cykler, fordi det er en af de hårdeste sportsgrene i verden. Det handler om at mestre det mentale, fysiske, taktiske og tekniske. Jeg vil være verdens bedste cykelrytter.

- Cecilie Uttrup​

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Mandag 29. maj:

Lukket

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo