Gå til forside

Forever Sport – SPORTMASTER x adidas

Sport er altid en af de rigtig gode genveje til glæde, velvære og sundhed. Det er en af de ting i livet, der kan give dig så meget mere end bare sved på panden. Det giver også et løft til resten af hverdagens strabadser, for den energi, som sport, træning og motion giver dig, er hver en sveddråbe værd. Det vil vi sammen med adidas og fire seje ambassadører gerne fortælle dig og resten af landet. Sport er altid med til at få dig ovenpå og gøre dig glad.
Når du vil træne, dyrke sport og i det hele taget bare være aktiv, så skal tøjet bare spille. For på den måde får du den bedste oplevelse hver gang, du har lyst til at bevæge dig – og netop sådan kan du præstere optimalt og være topmotiveret til at gøre det igen og igen. Så finder du endnu nemmere glæden ved at dyrke din sport. Enhver sport byder også på udfordringer. Med det rette tøj gør adidas dig klar til de udfordringer – og er med til at sikre, at udfordringerne bliver en del af dine mål og ikke en del af noget, der holder dig tilbage.
Herunder viser de fire profiler, hvordan de med det fedeste adidas-gear får det maksimale ud af deres sport og træning – og hvordan sporten giver dem det frirum og den glæde, der giver hverdagen et enormt boost.

Pernille Blume

Yoga - Pernille Blume finder balance og ro

For Pernille Blume er yoga blevet en vigtig del af hverdagen og træningen, og hun mærker, hvordan yogaen bidrager positivt til så mange facetter i livet – og til svømningen ikke mindst. At kunne bevæge sig og samtidig opnå den perfekte ro og balance er Pernille Blumes vej til sejr.
Som træningsform giver yoga både sved på panden og fleksibilitet, som du aldrig havde drømt om, og det kan netop også få dig til at mærke din krop på en helt ny måde, som giver mere ro og kropsforståelse end noget andet.
Med adidas kan du få kroppen i noget træningstøj, som er skabt til de mange yogaøvelser, der kræver, at du kan bevæge dig frit - og tøjet giver dig både svedtransporterende og åndbare egenskaber. 
Pernille Blume bruger blandt andet Training Aeroknit Sports-BH’en, der er skabt med adidas’ Aeroready-teknologi. Den transporterer sveden væk fra kroppen og holder dig tør. Du kan også kaste dig i et par Formotion Sculpt-tights. Med dem får du en formgivende pasform, der tilpasser sig perfekt til din krop og dens bevægelser med en tætsiddende kompression. Det er i øvrigt skabt med genanvendte Primegreen-materialer, som er lavet til at præstere.
Har du også stor glæde af yogaens mange muligheder og kvaliteter som træningsform? Så tjek adidas’ yogatøj ud her hos SPORTMASTER. Så kan du selv finde frem til, hvordan yogaen skal give dig den perfekte balance og ro.

Pernille Blume

Proffesionel svømmer - Olympisk guld

 

Pernille Blume er en stjerne i svømmebassinet. Med blandt andet flere OL-medaljer i bagagen er hun en af verdens hurtigste, når der skal dystes i vandet. Det hele kulminerede, da hun i 2016 vandt Danmarks første OL-guldmedalje i svømning siden 1948, da hun svømmede hurtigere end alle andre på 50 meter fri. I 2016 fik hun også Danmarks mest fornemme sportspris, da hun blev kåret til Årets Sportsnavn.

Jeg skal kunne bevæge mig og samtidig kunne opnå den perfekte ro og den perfekte balance.

- Pernille Blume​

Jasper Ritz

Outdoor – Jasper Ritz mærker frirummet

Jasper Ritz elsker sine outdoor-eventyr. Han elsker at komme ud i det fri og mærke netop det frirum, som turene ud i naturen byder på.
For Jasper er det vigtigt, at tøjet bidrager til den gode oplevelse, når han er afsted på sine ture. Tøjet skal ikke give ekstra udfordringer og selvfølgelig heller ikke være en hindring i at træde rundt i det udfordrende terræn, som turene byder på.
Jasper er en gearnørd, og tøjet skal kunne lidt ekstra, så det kan være en god følgesvend på hans mange ture. Han har blandt andet Terrex-regnjakken med på tur, som med sin vandtæthed og åndbarhed sikrer de gode forhold, selvom vejret kan være udfordrende. Det samme gør Terrex Free Hiker-vandreskoen, der med sin GORE-TEX-membran holder fødderne tørre på hele turen. På samme tid giver de perfekt greb i underlaget, og komforten er i top med blandt andet den lækre Boost-mellemsål, der giver støddæmpning til vandreturene. Derudover har Terrex-rygsækken den plads, du skal bruge til både de store og små outdoor-eventyr.
Shop det lækre gear her hos SPORTMASTER. Så kan du også komme ud og nyde dine outdoor-ture – uden at være bekymret for, om gearet kan klare mosten, mudret og regnvejrsdagene.

Jasper Ritz

Outdoor Entusiast - 100+ shelterture

 

Du kender blandt andet Jasper Ritz fra diverse tv-programmer og podcasts. Han snakker om livet som far i podcasten Farmænd og har fået seerne til at smile og grine gang på gang i programmer på TV2 Zulu og DR3. Han er vild med at lave tv og radio, men han er også vild med outdoor-livet, hvor han ivrigt kaster sig ud i de spændende elementer, naturen byder på.

Det frirum, naturen giver mig, giver en helt særlig følelse, der får mig til at glemme alt stress og jag.

- Jasper Ritz​

Maja Alm

Løb - Maja Alm løber endorfinerne frem i kroppen

Når Maja Alm løber, er løbeturene lidt mere udfordrende end de løbeture, de fleste andre løber. Hun er en sand mester i orienteringsløb, og med et kompas og et kort lige ved hånden, skal ruterne hurtigt regnes ud for at nå målet hurtigere end modstanderne. Terrænet er heller ikke til at kimse ad. Mudrede stier og regnfyldt vejr er ikke helt unormalt, og derfor skal tøjet selvfølgelig være en vigtig medspiller, når starten er gået. Her har adidas skabt det tøj, der gør løbeturen helt perfekt for Maja Alm. Med et par Terrex Free Hiker kan hun nemt bevæge sig rundt med oplevelsen af et par sko, der kan klare det glatte underlag, det våde vejr og giver den ultimative komfort. Boost-støddæmpningen giver utrolig returenergi til dit tråd og med Adizero-løbevesten kan du holde tempoet oppe, selvom temperaturen daler. Den giver nemlig varme – og er samtidig dejlig let. Det glatte stof har også reflekterende detaljer, så du let kan ses, selvom mørket begynder at falde på. Den er skabt med genanvendt Primegreen-polyester, der ikke går på kompromis med ydeevnen.
Vil du selv løbe solen sort i både hårde terræner og på de mere gængse løberuter? Så tjek adidas’ løbegear ud her hos SPORTMASTER. Så bliver du klar til at mærke endorfinerne og lungerne en gang for alle.

Maja Alm

Proffesionel orienteringsløber
7x Verdensmester

 

Maja Alm kan løbe som ingen andre, og hun er den mest vindende danske orienteringsløber nogensinde. Samlet set har hun vundet 7 guldmedaljer til VM i orienteringsløb og også en række medaljer af sølv og bronze. Hun er en stjerne i sin sport, fordi hun mestrer de krævende løb, hvor der både skal løbes hurtigt og samtidig navigeres rundt i ukendt og udfordrende terræn. Ved siden af sporten er Maja Alm i øvrigt tandlæge.

Der er ikke noget federe end at komme hjem fra en god træning og mærke endorfinerne flyve rundt i kroppen.

- Maja Alm​

Cecilie Uttrup

Træning - Cecilie Uttrup træner for at kunne yde sit bedste

Den gode træning fører til gode resultater. Cecilie Uttrup Ludwig vil altid være klar til at præstere på det højest mulige niveau, når hun cykler landevejene tynde og bestiger bakker og bjerge med en cykel som klatregrej. Derfor er det også vigtigt for hende, at hun får det maksimale ud af sin træning – også den træning der ikke foregår på en cykel.
Fitnesstræningen bliver optimal, når træningstøjet spiller. For så kan hun yde sit bedste – og det skal der til for at opnå resultater, siger hun. Med adidas kan man få træningstøjet til at spille. Med den stilede, fjerlette og dejligt åndbare Fast Graphic-tanktop bliver træningen til en topkomfortabel oplevelse. AEROREADY-teknologien leder fugten og sveden væk fra kroppen, så du lettere kan fokusere på at nå dine mål i stedet for at fokusere på en klistret og våd fornemmelse. Med et par Adizero Primeblue-tights fuldender du sættet – og det lækre print sikrer stilen. Også her giver AEROREADY dig den gode følelse af at træne uden, at sveden skal overtage fokus, mens indsatserne i mesh sikrer åndbarhed og god ventilering.
Med både tights og tanktop kan du nemt både fitnesstræne og løbe. De er begge skabt med genanvendt Primeblue-materiale, der er præstationsstærkt ud over det sædvanlige.
Find dit træningsgear fra adidas her hos SPORTMASTER, så du kan træde ind i fitnesscentret, i stuen, ja faktisk hvor som helst, når du vil præstere, svede og få en fantastisk træningsoplevelse gang på gang.

Cecilie Uttrup

Proffesionel cykelrytter
World Tour etapevinder

 

Cecilie er en verdensklasse cykelrytter. Hun kører til daglig på FDJ-Nouvelle Aquatine-Futuroscope, hvor hun bestiger det ene bjerg efter det andet sammen med resten af cykeleliten. Du kender nok også Cecilie fra diverse interviews, hvor hun har intet mindre end et smittende højt humør.

Når træningstøjet spiller, kan jeg yde mit bedste. Og det ved jeg, der skal til for at opnå resultater.

- Cecilie Uttrup​