Gå til forside
Garmin logo

WHY DO WE RUN

Whatever the reason Forerunner for runners

Forerunner 255

Løb på et højere niveau med Garmin Forerunner®255-serien. Dette løbe-smartwatch hjælper dig med at træne og restituere smartere med træningsstatus, løbekraft, multi-band GPS og dagligt foreslåede træningspas, som tilpasser sig dine præsentationer og mål.

Forerunner 955

Gå forrest med Forerunner 955 og 955 Solar! Dette premium løbe- og triathlon smartwatch fås ny med Solar solopladning så du ikke længere skal bekymre dig om der er power nok på til de lange træningspas. Med nye multi-bandGPS og indbyggede kort kan du navigere trygt – uanset om du er med i løbet eller bare snupper en kop kaffe efter løbeturen med GarminPay™. Og med traditionelle knapper og et touchdisplay har det aldrig været nemmere at navigere på uret og skifte mellem din musik, løbekraft eller løbedynamik.

Fuld kontrol med touchskærm og traditionelle knapper

 

Du kommer til at opleve et ur, hvor du har fuld kontrol over, hvad der skal ske. Urets knapper og den nye, opdaterede touchskærm gør alting nemmere, når du er på farten, hvad enten du løber, cykler eller blot er ude for at handle. Uret er både robust og moderne i sit design – det er perfekt til ethvert miljø.

Garmin Forerunner serien tager dit løb til nye højder. Der er ure, som passer til ethvert behov – uanset om du er motionist eller multisportsatlet. Kig med videre og find den træningspartner, som passer til dig.

Multi-band GPS

 

Multi-band satellitsporing på GPS, GLONASS, Galileo og BeiDounetworks giver en overlegen nøjagtighed for, hvor langt og hvor hurtigt du har løbet – selv i udfordrende miljøer.