Køb dine julegaver i god tid med mulighed for returnering helt frem t.o.m. d. 7. januar 2024
Gå til forside
Vi inspirerer

4 gadgets til løbeturen

At løbe er nok den allernemmeste motionsform at komme i gang med. Den kræver ikke meget andet end et par løbesko og så afsted! Men har du overvejet at opgradere din løbeoplevelse med et par lækre gadgets? Læs med her og bliv inspireret til det udstyr, som vil løfte både din glæde, komfort og effektivitet uanset om du er motionist eller marathonløber.

Smart watch – når du vil optimere din træningsindsats

 

Moderne teknologi giver os alle muligheder for at analysere både vores løbeperformance og vores krops fysiske tilstand. Vi har udstyr der kan tracke, analysere, måle og veje. Der er næsten ingen grænser for, hvordan teknologien kan hjælpe os med at optimere og overvåge vores formåen og indsats.

Et smart watch er til dig, som virkelig ønsker at monitorere træning og performance. Uret kan måle alt fra puls, vejrtrækning, stressniveau, kalorieforbrænding, iltmætning. Med indlagte træningsapps og GPS kan du planlægge træning og ruter. De mest avancerede af slagsen kan tracke din indsats, samler data og historik og analyserer din form. Ja, de kan endda spille din Spotify playlist!

 

Et batteridrevet smart watch er et fantastisk redskab, hvis du er interesseret i at dykke ned i de detaljer omkring din krop og din træning, som kan hjælpe dig med at optimere din performance.

Head phones – gør løbetræningen sjovere!

 

Måske du har nok i at lytte til vindens susen eller fuglenes kvidren, når du bevæger dig rundt på landevejene. Men rigtig mange foretrækker faktisk at have deres yndlingsmusik eller podcast i ørene. Der er næppe noget, der er mere motiverende for træningen end at have sit yndlingstrack i ørene! At finde de rigtige headphones er derfor essentielt, hvis man vil have den maksimale lytteoplevelse under sin træning. Find et par som du er bekvem med, som føles behagelige at have i ørene, både når du træner ude og inde. Måske du er til små trådløse earbuds eller måske du foretrækker de større hovedtelefoner. Husk, at dine headphones skal være sved- og vandtætte.

På med mavebæltet!

 

Har du én gang prøvet at løbe med et behageligt mavebælte, så ved du, at det for altid er slut med at løbe med nøgler, mobil og andre uundværlige ting presset ned i alt for små lommer. Et mavebælte holder styr på det hele, ja selv er vandflaske kan det have plads til. Find et mavebælte som du føler passer til dig – det skal sidde til uden at være for stramt, være funktionelt og behageligt på én gang.

Tænd lyset

 

Måske er du én af dem, som træner enten meget tidligt eller meget sent, når mørket er så tæt, at det kræver lidt mere end blot gadelygter og reflekser, hvis du skal kunne orientere dig og samtidig ses af dine medtrafikanter. En behagelig og funktionel pandelampe kan være med til at øge din sikkerhed og gøre det muligt at oplyse mørke stier og veje. Reflekser på løbetøj og sko er efterhånden en fast del af alle løberes garderober, men med reflekser på pandelampen bliver du endnu mere synlig.

Gå på opdagelse i SPORTMASTERs løbeunivers

Bliv inspireret til
meget mere løb

Udforsk