Søg i over 12.000 produkter..

Start
Babolat-Pure Aero Team Tennisketcher-Yellow Black-2147071

Babolat Pure Aero Team TennisketcherFarve: (Yellow Black)

Style nummer: 2147071

Tennisketcher

2.500,-

Babolat-Pure Aero Team Tennisketcher-Yellow Black-2147071

Babolat Pure Aero Team Tennisketcher

2.500,-

Babolat Pure Aero Team Tennisketcher

TENNISKETCHER MED MAKSIMAL SPIN I EN HURTIGERE OG SMULE LETTERE UDGAVE

Pure Aero Team er oplagt for mellem-øvede-spillere, der leder efter en eksplosiv ketcher med stort spin og masser af fart. Med sine 285 gram, accelererer denne ketcher noget hurtigere end standard Pure Aero. Som et resultat vil mellem-øvede-spillere finde det lettere at generere den slaghastighed, der kræves for at generere effektivt tempo og spin.

Babolat tilføjer endnu et kapitel til et af de mest populære tennisketchere Pure Aero. Til denne opdatering har Babolat sænket flexen en smule, hvilket giver denne berygtede stive ketcher en lidt mere kontrolleret og arm-venlig respons. Babolat har også flyttet Cortex-dæmpningsmaterialet, hvilket resulterer i en lidt blødere følelse. Men tag ikke fejl: Pure Aero 2019 er stadig et livligt våben.

Dette er blandt andet grundene til, at spillere som Rafael Nadal, Jo-Wilfried Tsonga samt danske Caroline Wozniacki anvender denne ketcher.

OPTIMERET SPIN
Babolats specielle FSI-spinteknologi giver mere bevægelse i strengene, der medvirker til et forbedret boldspind. De aflange Grommet-striber i bunden og i toppen af ketcherhovedet giver dertil et godt snapback og mere løft i boldene.

OPTIMERET FART OG KONTROL
Babolat Pure Aero er fremstillet med udgangspunkt i Babolats Aeromodular²-teknologi, som består af et integreret Woofer-system.

I sidste ende, med denne opdatering til Pure Aero Team, har Babolat lykkedes med at skabe et sigt og skyd-våben for mellem-øvede-spillere, der ønsker en ketchere med højere tempo og spin. At den føles lidt mere behageligt end tidligere generationer, er en dejlig bonus.

PRODUKTDETALJER
- Længde: 685mm
- Hovedstørrelse: 645cm²
- Vægt: 285g
- Balancepunkt: 320mm
- Rammeprofil: 23mm/26mm/23mm
- Strengmønster: 16/19
- Materiale: Grafit

Kundeservice

Følg os

VILD MED SPORT

VILD MED FODBOLD

e-mærket

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere: