Gå til forside
Asics logo
Asics GEL-Nimbus 25

ASICS GEL-NIMBUS 25 - MAKSIMAL KOMFORT HELE VEJEN

Gel-Nimbus 25 kan i år fejre sit 25 års jubilæum og er samtidig blevet opdateret, så det er blevet deres mest komfortable sko nogensinde. Gel-Nimbus 25 er en revolution indenfor komfort takket være 5 komponenter: den nye Pure Gel teknologi, mere mellemsålmateriale, en komfortabel overdel, smooth ydersål samt det faktum at den er testet af løbere.

HVAD ER NYT VED SKOEN?

 

Den nye version af Gel-Nimbus er blevet opdateret med en øget mængden af mellemsålsmateriale, svarende til ca. 20% sammenlignet med Gel-Nimbus 24. Denne øget mængde af mellemsålsmateriale bidrager til mere komfort og støddæmpning. Derudover er Gel-Nimbus 25 den første model, der har Asics nye Pure Gel teknologi. Pure Gel er indkapslet i mellemsålen i hælen og er ikke længere synlig. Pure Gel er 65% blødere end deres originale synlige gel, og er derfor med til at give maksimal støddæmpning, samtidig med at komforten øges.

MAKSIMAL STØDDÆMPNING OG BÆREDYGTIGHED


Mellemsålsmaterialet i Gel-Nimbus 25 er fortsat FlyteFoam Blast +, som giver en let, blød og ekstremt energiretunerede støddæmpning. Denne version af FlyteFoam Blast + er en eco udgave, hvilket betyder at mellemsålen af lavet af 24% bio indhold, som gør denne version af Asics FlyteFoam Blast + til deres mest bæredygtige mellemsålsmateriale.
I mellemsålen ligger også Asics kønsspecifikke 3D space construction teknologi, 6-kantede kuber, trykt i mellemsålen, så støddæmpning og energireturning fra mellemsålen kan udnyttes så optimal som muligt hos både mænd og kvinder

MAKSIMAL KOMFORT

 

Den nye Gel-Nimbus 25 er blevet testet gennem en længere periode, for at finde frem til den mest komfortable udgave af Nimbus nogle sinde. Både mænd og kvinder har været med til at teste og give feedback til den nye Nimbus, og fortalt hvad komfort er for dem. Alt dette er blevet til den revolution der er i komforten i den nye Gel-Nimbus 25.

TIL ALLE NIVEAUER

 

Gel-Nimbus 25 egner sig til både den erfarne og ny begyndende løber. Gel-Nimbus 25 giver maksimal komfort og maksimal støddæmpning hele vejen i gemme løbeturen både på de korte og længere distancer.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo