Gå til forside

6. MAJ, 2015

BE THE DIFFERENCE : X

Spilleren der har X-faktor. Spilleren der afgører kampene på egen hånd, men som samtidigt underholder sit publikum - og som er drevet af den hyldest han modtager for sine præstationer. En spiller der altid er på forkant med spillets gang - og aldrig er bange for, at få bolden. Læs meget mere om Adidas X og hvilken type spiller Adidas har rettet denne støvle imod.

Der er sagt farvel til Predator, Nitrocharge, 11Pro og AdiZero. Dermed også et "mindre" farvel til de fire elementer Adidas har bygget sit støvlesortiment op omkring - nemlig speed, comfort, energy og control. Nu står du sikkert tilbage med en følelse af - "hvad så nu?" - og hvad kan jeg sammenligne X med? Nedenfor får du svaret...

Se vores store udvalg af adidas fodboldstøvler online

Adidas X er den tyske sportsgigants nye bud på en støvle til den kampafgørende spiller - en spiller der indgyder fart, uforudsigelighed og underholdning. Vi kan derfor med det samme sige, at X er Adidas "nye" bud på den tidligere letvægtssilo AdiZero. Lige præcis dér stopper sammenligningerne så også - for der er, til trods for sammenligningen, en verden til forskel på de to siloer når det kommer til materialer og teknologier.

TECHFIT

Da vi første gang havde X i hænderne var der én ting der, udover den meget i øjnefaldende farve, fangede vores opmærksomhed - nemlig TechFit-strømpen. En teknologi der med stor anerkendelse og succes har været elementært i Adidas' base layer-produkter i flere år - men som nu er blevet indkorpereret i den nye Adidas X. En strømpe der sørger for maksimal kompression og perfekt fit omkring din ankel. Men er TechFit-strømpen det samme, som DynamicFit Collar fra Nike fristes man til, at tænke?

På ingen måde. Først og fremmest er cuttet meget lavere i TechFit-strømpen, mens at X stadig er i besiddelse af en pløs - så her stopper sammenligningerne også.

X-SKIN // SPACESKIN

... er det letvægtsmateriale, som støvlen er bygget op i. Et blødt syntetisk materiale der fungerer, som grundelement på X.15 1 - topmodellen i den nye X-silo. Topmodellen, som samtidigt findes i en læderversion - nøjagtigt som vi tidligere kendte fordelingen af F50 AdiZero i syntetisk, samt læderudgaven. Helt unikt er den syntetiske topmodel beklædt med Spaceskin, som udelukkende er en teknologi der gør sig gældende på X.15 1 i den syntetiske version. Den syntetiske version der i topmodellen vejer 215 gram - mens læderversionen vejer 230 gram. 

X-CAGE

... er selve rammen på støvlen der sørger for optimal support ved højintense bevægelser. En teknologi der, modsat TechFit og X-Skin, kun er implementeret på topmodellen. 

NSG (Non Stop Grip)

... er beklædningen på flere af de ovenstående elementer. NSG sørger for optimal boldkontrol i både tørt og vådt vejr - og er dermed en uhyggeligt vigtig faktor for, at elementerne X-Cage og X-Skin kommer 100% til sin ret. Teknologien er ikke noget helt nyt for os, da vi på bl.a F50 AdiZero har været introduceret til en tidlig udgave af NSG - nemlig DribbleTex.

Læs også: Til spilleren der dominerer spillet og styrer slagets gang - og altid vil være den bedste. Se de nye Ace fodboldstøvler her!

En teknologi der bottom line, sørgede for nøjagtigt det samme som NSG gør - nemlig optimal kontrol i al slags vejr. Senest var, hvad der endte med at blive den sidste version af F50 AdiZero, beklædt med 360* DribbleTex-teknologi - hvilket ligeså gør sig gældende på X-siloens topmodel 15.1.

X-CLAW

... kan meget vel gå hen og blive dit nye foretrukne knopsystem. Ligeså vel, som det gør sig gældende på Ace-siloen, er det nyudviklede knopsystem konstruereret til brug på både FG (Alm. græs) samt på AG (Kunstgræs). Derfor skal du ikke længere være specifikt minded på, at have støvler til hvert underlag. Helt specifikt er lige præcis X-Claw-knopsystemet bygget op omkring stabilitet, samt eksplosivitet. Specielt muligheden for acceleration og eksplosivitet klæber sig selvfølgelig til spillertypen der skal afgøre kampene på egen hånd og lave det uforudsete og uventede. Knopsystemet går tilmed igen på alle takedown-modellerne X 15.2 og X 15.3 - hvorfor at du selv nede i de prisniveauer får et fantastisk velopbygget knopsystem.

Se vores store univers omkring Adidas X lige her!

Vi forstår godt, hvis du er forundret over alle de nye teknologier - og hvad du kan forvente af X-siloen når du sammenligner med tidligere tiders modeller, som bl.a AdiZero og Predator. Derfor sidder vi selvfølgelig klar ved livechat til, at besvare de spørgsmål du skulle have - ligesom du kan skrive til os på Facebook, samt tjekke kampagneuniverset omkring Adidas X. 

Det er nyt, det er ubekendt - men vi garanterer: Til dig der elsker tanken om en støvle der kombinerer fartelementerne i X-Claw og X-Skin med det mere komfortable element omkring TechFit-strømpen - du vil på ingen måde blive skuffet. Vi er snart klar med en anmeldelse af X-siloen i både syntetisk og læder. Og kan samtidigt informere om, at støvlerne kommer i butikkerne fra D. 1. JULI. Er de noget for dig?