Gå til forside

Rømers Corner #5


Klædt på til efterårsløb

19. NOVEMBER 2018

RØMERS CORNER: KLÆDT PÅ TIL ÅRSTIDENS LØBETURE

Velkommen til en ny omgang af Rømers Corner. Denne gang sætter vi fokus på løbegear til det kolde, våde og mørke vintervejr. Rømers Corner er et SPORTMASTER løbeformat, hvor den passionerede løber & medstifter af Nbro Running Anders Rømer er vært. I Rømers Corner inviterer han forskellige mennesker til en snak om løb & løbegear.

Endnu en gang er det løbecoach Henrik Them, der er inviteret. Denne gang til en snak om, hvordan man klæder sig på til sæsonens løbeture, hvor vejret er blevet koldere og mørkere. Se med her og hør, hvad Henrik Them går efter, når han skal vælge et løbe-outfit til Anders Rømer. Begge løbere har en stor forkærlighed for Nike, men denne gang har de fået udfordringen om at vælge frit på alle hylder af de mærker, der er i SPORTMASTER Magasin.

Herunder en gennemgang af det outfit som Henrik Them har valgt til Anders Rømer og som han tester i næste episode af Rømers Corner. 
Nike Shield Løbejakke

Løbejakken fra Nike er en del af Shield kollektionen, der er skabt specifikt til våde og kolde løbeture. Løbejakken er vandafvisende med åndbar ventilation, der holder dig tør og komfortabel fra start til slut. Den passer perfekt til det kolde og klamme vejr, der ofte præger det danske vintervejr.

Master Stripe Run Tee

Langærmet baselayer fra vores eget danskdesignede Master. Blusen er fremstillet i et åndbart og svedtransporterende materiale og har refleksdetaljer integreret i designet.

Asics Lite-Show Winter Tights

Lite-Show Winter-løbetights fra Asics er til mænd og er udført i et beskyttende materiale. De er bløde, varme, velsiddende og perfekte til løbeturen i det kolde vejr. De har en bred elastiklinning med en indvendig snøre i livet, som sikrer det gode fit. Materialet er fleksibelt og svedtransporterende, og indvendigt har løbetightsene en fleeceopkradset inderside, der er blødt og holder dig varm på de kolde efterårs- og vinterdage.

Løbesko adidas Ultra BOOST All Terrain

Ultra BOOST All Terrain-løbeskoen til mænd er en fremragende neutral løbesko til alt slags vejr. Og selvom regnen har taget over, og fortovet er blevet glat, så giver disse sko et sikkert greb og en fantastisk beskyttelse mod vejret. BOOST er adidas’ mest spændstige støddæmpning – jo mere energi, du giver, jo mere får du tilbage.

Master Run Safety Refleksvest Master

Det er vigtigt, at du bliver set på dine løbeture i vintermørket. Derfor er en refleksvest en super god idé. EN1150 godkendt refleksløbevest med gennemgående lynlås. Vesten har en lynlåslomme hvor jakken kan være i lommen selv så den ikke fylder ret meget.

Gripgrab Merino Strømper

Det er vigtigt, at du ike fryser om fødderne, når du løber. Merino strømperne sikrer dig både komfort og varme under løbeturen. Gribgrabs populære Merino sokker lavet af 50% Merinould i en let, isolerende og åndbar konstruktion, der gør dem ideelle til en lang række aktiviteter og vejrforhold.

Gripgrab Thermo Løbehandsker

Komplet vind- og vandtæt løbehandsker fra GripGrab. Svedtransporterende stof, silikonegreb og du kan betjene din smartphones touchscreen med handskerne på. God i minusgraderne. Justerbar i åbningen.

Herunder kan du se hele outfittet som Anders Rømer skal løbe i næste episode af Rømers Corner. 

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Mandag 29. maj:

Lukket

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo