Gå til forside

Rømers Corner #4

5. OKTOBER 2018

SHOETALK: Nike ZOOM FLY

Så er vi nået til fjerde omgang af shoe-talks i Rømers Corner, og den sidste shoe-talk i denne omgang. Vært Anders Rømer og løbecoach Henrik Them kigger her nærmere på modellen Nike Zoom Fly, der er en af Anders Rømers absolutte favoritter, når det kommer til løbesko.

En ren Ferrari

Henrik Them beskriver Nike Zoom Fly som en Ferrari blandt løbesko! Og det er ikke uden grund. Nike Zoom Fly hører til de hurtige løbesko. Det er en meget let sko og den tykke mellemsål giver dig både kraft i afsættet og beskytter dig mod de mange stød, som f.eks. et marathon giver.

Se videoen herunder og få de to løberes vurdering af løbeskoen.

En sko med masser af fart!

Nike Zoom Fly er kaldes ’lillebroren’ til Nike Zoom Vaporfly, der udsprang af projektet Breaking2, hvor Nike efter flere års arbejde og forskning satte sig for at lave en løbesko, der skulle gøre det muligt at komme under den magiske grænse på 2 timer på Marathon distancen. En del af teknologien fra Vaporfly er også brugt på Nike Zoom Fly og du får også her en løbesko med masser af fart i!

 

Husk at du som medlem af Klub SPORTMASTER får 30 dages tilfredshedsgaranti på dine løbesko. Det betyder, at du kan teste dem af på løbeturen, og er alt ikke som det skal være, hjælper vi dig med at finde et andet par.

 

Klik her for at få endnu mere løbeinspiration på vores Instagramprofil @vildmedloeb

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Mandag 5. juni:

Lukket

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo