Gå til forside

23. DECEMBER, 2016

SOMMERTENDENSER I DECEMBER. PUMA LANCERER NY EVOSPEED SL

Det er ikke just jul og minusgrader man forbinder med Puma seneste lancering i speedsiloen evoSPEED. Nærmere tværtimod. Ikke så tosset, hvis du spørger os... Heller ikke ifølge Antoine Griezmann, som vist også glæder sig til, at iføre sig den seneste farveopdatering. Læs mere her!

Blandt de allerletteste støvler på markedet - og i denne omgang også KLART blandt de mest farverige. Med andre ord er der, mildt sagt, gået lidt sommerfornemmelser i Pumas seneste farveopdatering af evoSPEED SL som leder tankerne hen på alt andet end vinter og minusgrader...

Den nye farveopdatering kommer selvfølgelig til, at sidde på fødderne af de største offensive Puma-profiler - personificeret ved Marco Reus, Antoine Griezmann og Sergio Kun Agüero, som allerede nu er at finde i den opsigtsvækkende farve.

Find vores udvalg af Puma her

Den tilbagevendende diskussion om evoSPEED SL og dens, mildt sagt, VANVITTIGT tynde overdel kan imidlertid godt risikere at fortsætte. SL'en er stadig garant for, at være markedets letteste speedstøvle - hvilket ikke er nogen overraskelse med den papirstynde overdel, som er med til at give et uhyggeligt tæt touch på bolden, men som samtidigt ikke er en støvle der holder meget længere end 5-6 kampe. Herefter kan du godt forberede dig på, at skulle have nye.

Til dig der er tilhænger af evoSPEED-siloen, men som lader dig afskrække en smule af den korte "levetid" er der imidlertid godt nyt. SL S er nemlig en "mindre opdatering" af SL'en som, kort fortalt, er en mere robust udgave af SL'en med samme fokuspunkter ift. speed og acceleration. Der er dog smidt lidt ekstra "krudt" ift. materiale, men det er ikke desto mindre stadig en støvle der kun vejer 120 gram. Ergo en klar anbefaling herfra hvis du søger en lidt mere robust udgave af evoSPEED SL uden, at skulle gå på kompromis med siloens primære egenskaber.

Den nye evoSPEED-kollektion lander online på SPORTMASTER.dk primo januar 2017. Er det støvlen du har på fødderne i årets første måneder? Lad os høre din mening om Griezmann og co's nye støvler på Facebook, Instagram og Snapchat hvor du finder os på @vildmedfodbold.

Du kan finde et stort udvalg af fodboldstøvler her. 

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Mandag 29. maj:

Lukket

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo