Gå til forside

17. OKTOBER, 2016

MÅNEDENS FAVORITTER: OKTOBER

Oktober byder på spændende nyheder, især på løbefronten, hvor fokus skifter fra tynde materialer til synlighed og varme. Det og meget mere har vi taget udgangspunkt i til oktober måneds favoritter.

Nike Structure 20
Tilbage i 1991 kom den første Nike Structure, en løbesko til den let pronerende løber. Der er løbet meget vand i åen siden, og i år kan skoen fejre jubilæum med den 20. version, som netop er landet.

Skoen byder på mindre justeringer. Det betyder blandt andet, at kilen der giver stabilitet er blevet blødere, så du får en mere rolig og komfortabel afvikling og rul hen over foden. Samtidig er flymesh overdelen ændret til en seamless version med masser af lufthuller og integreret snøring, så den får en bedre pasform.

Læs mere om Nike Structure 20 og find den her

Rains regnjakke
En regnjakke til de regnvåde dage er næsten ikke til at komme udenom, og her er vi særligt glade for regnjakkerne fra Rains. Rains har nemlig formået at løfte regnjakken til et nyt niveau, og deres farvevalg og stil har gjort dem til en fast del af gadebilledet.

De fleste modeller kommer i et oversized fit, så du kan have en tyk trøje under på de kolde dage.

Se hele udvalget af Rains jakker her

adidas ClimaHeat
Til de kolde efterårs- og vinterdage har adidas udviklet en ny serie af løbetøj, som holder dig varm og tør – næsten uanset hvor vådt og koldt vejret er.

adiddas ClimaHeat er navnet, og de første styles fra kollektionen er netop landet. Vi spår, at det bliver en sikker favorit til de kolde løbeture, vi går i møde.

Bliv klædt på til de kolde løbeture med adidas ClimaHeat her

adidas Messi 16+ Pureagility Space Dust
Tilbage i maj måned lancerede adidas deres Mercury Pack, og det blev startskuddet til en række støvlekollektioner inspireret af det ydre rum. Nu er vi så nået til sidste kollektion i galaksetemaet, nemlig Space Dust – Messis nye signaturstøvle. Design- og teknologimæssigt er støvlen helt i top og en klar favorit hos os.

Find adidas Messi 16+ Pureagility Space Dust her – og husk du kan få gratis-id på støvlen, når du bestiller

Nike Tech Fleece Windrunner
Kender du ikke Nike Tech Fleece, skylder du dig selv at se nærmere på det. Det er nemlig super behageligt og varmt, og Windrunner jakken kan sagtens fungere som alternativ til din almindelige jakke.

Find Nike Tech Fleece Windrunner her

Oktobers favoritter holder dig varm og tør, uanset hvordan vejret arter sig. Har vi glemt noget? Del dine favoritter med os og alle andre på vores Facebookside eller på Instagram med #vildmedsport.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo